Famózne otvorenie kúpeľnej sezóny v Spa Aphrodite v Rajeckých Tepliciach. Nechýbali ani známe celebrity


Foto: Famózne otvorenie kúpeľnej sezóny v Spa Aphrodite v Rajeckých Tepliciach. Nechýbali ani známe celebrity
Galéria: 5 fotiek

Kúpele, ktoré preslávili nielen Rajecké Teplice, ale dobré meno po svete robia celému Slovensku, slávnostne odštartovali vo štvrtok popoludní tohtoročnú sezónu. V Spa Aphrodite nezostali svojej povesti nič dlžní a tak ako každý rok, ani teraz nechýbali zvučné mená. České modelky Simona Krainová a Iva Kubelková, slovenská herečka Karin Haydu či populárny komik Bekim. Hviezdou večera bola stálica na slovenskej ale i českej hudobnej scéne Dara Rolins. Tá to roztočila na hudobnom pódiu.

Ako hneď na začiatku povedal Bekim, v kúpeľoch Spa Aphrodite mu pomohli postaviť sa na nohy. „Ďakujem majiteľom, že mi umožnili sem chodiť od roku 2007, keď ešte nikto nevedel, kto je Bekim,“ nešetril chválou známy komik, ktorý prezradil, že aj vďaka kúpeľom v Rajeckých Tepliciach sa dokáže postaviť a prejsť pár krokov.

Česká modelka Simona Krainová si rozprávkovo nádherné miesto zamilovala pred ôsmimi rokmi. „Sme si to tu zamilovali a navštevujeme toto miesto pravidelne aj deťmi. Príroda je tu skutočne nádherná, stačia mi štyri dni a som akom vymenená,“ opísala pôvabná modelka s tým, že už sa teší na pripravené procedúry.

Ďalšia hviezda svetového modelingu z Čiech Iva Kubelková, rovnako ako jej kolegyňa ocenila nielen prostredie, ale aj kvalitu služieb. Prezradila, že kúpele navštívila po prvýkrát, no hneď si ich zamilovala. Podľa jej slov je v Spa Aphrodite všetko, čo človek k oddychu a relaxu potrebuje. „Sú tu termálne pramene, liečivé vody, do toho tá príroda, zeleň a keď ležíte v tom spa, v tej teplej liečivej vode a pozeráte sa na tie zelené lesy, to vám proste nemôže nepomôcť,“ povedala I. Kubelková.


Rovnako aj slovenská herečka Karin Haydu sa vždy teší na návštevu kúpeľov Spa Aphrodite. Podľa jej slov je toto prostredie jedinečné nielen v Európe ale aj vo svete. „Nechodím sem iba relaxovať, ale aj liečiť sa,“ priznala K.Haydu a jedným dychom dodala, že v Rajeckých Tepliciach ju dávajú dokopy po úrazoch, ktoré mala.  „Vždy sa sem nesmierne teším, voda je tu naozaj zázračná,“ uzavrela K. Haydu. 

Majiteľ kúpeľov Zdenek Miškolci prezradil, že za tým, čím sú kúpele Spa Aphrodite v Rajeckých Tepliciach dnes, je najmä veľa tvrdej driny.  Tie vďaka jeho vízii a neoblomnému úsiliu rodiny Miškolciovcov povstali v roku 1996 z popola a dnes robia dobré meno nielen Rajeckým Tepliciam, ale aj celému Slovensku. 

Ako úspešný športovec a talentovaný futbalista doplnil, práve vďaka futbalu mal víziu o možnostiach liečenia a kúpeľov. „Chodil som kade-tade po svete a hlavne som chcel pre ľudí zrekonštruovať tieto kúpele v inom štýle, aby sa tu cítili ako v rozprávke,“ opísal Z. Miškolci.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu