Z pivnice v Martine počas noci ukradli elektrobicykel. Majiteľ ponúka nálezcovi 500 eur


Foto: Z pivnice v Martine počas noci ukradli elektrobicykel. Majiteľ ponúka nálezcovi 500 eur Foto: Facebook/Matej Hlavatý

Počas noci z utorka 13. júna na stredu 14. júna 2023 zmizol z pivnice bytového domu v Martine elektrobicykel. O informácie ku krádeži sa podelil samotný majiteľ vozidla na sociálnej sieti v známej skupine HAKA – Hľadá sa bicykel krádeže bicyklov, v ktorej si vzájomne pomáha viac ako 20-tisíc členov.

K odcudzeniu došlo na ulici Kozmonautov v martinskej mestskej časti Sever. Elektrobicykel s neobvyklým dizajnom značky ADO A20F je bielej farby a má hrubé pneumatiky. Poznávacím znakom môže byť aj chýbajúca zadná reflexná odrazka.

„Ak ste ho niekde uvideli, prípadne mi poskytnete informácie a bicykel sa nájde, ponúkam nálezcovi 500 eur v hotovosti,“ žiada verejnosť o pomoc poškodený majiteľ.

Pokiaľ elektrobicykel niekde uvidíte, prípadne máte akékoľvek informácie o krádeži, kontaktuje políciu na známom telefónnom čísle 158, majiteľa na telefónnom čísle 0948 940 297, no obrátiť sa môžete obrátiť aj na nonstop linku občianskej organizácie HAKA na čísle 0910 666 910.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu