Na križovatke Rosinskej cesty a Bagarovej sa zrazil motorkár s osobným autom


Foto: Na križovatke Rosinskej cesty a Bagarovej sa zrazil motorkár s osobným autom
Galéria: 2 fotky

Dnes okolo 18:00 hod. došlo na známej križovatke Rosinská cesta - Bagarova k ďalšej dopravnej nehode. Táto križovatka, ktorá je tvaru Y je miestom častých nehôd, pričom účastníkmi sú nielen vozidlá, ale aj cyklisti, či chodci. Pri dnešnej nehode sa zrazil motorkár s osobným autom. Po zrážke zostala motorka zdemolovaná na ceste, motorkára previezli záchranári na ošetrenie do nemocnice v Žiline.

“Dával som prednosť v jazde autám idúcim od Rosiny a pán na motorke, ktorý šiel za mnou bol príliš blízko,” opisuje vodič vozidla, do ktorého motorkár narazil. Motocyklista údajne sám uviedol, že chyba bola na jeho strane. Dával prednosť vozidlám na hlavnej ceste a pravdepodobne nestihol zareagovať na auto pred ním, ktoré tiež dávalo prednosť.

Motorkár narazil hlavou o zadné dvere a zlomil si nos. Neskôr sa zistilo, že má zranené aj koleno a pravdepodobne otras mozgu. Momentálne by mal byť po absolvovaní potrebných vyšetrení na pozorovaní v žilinskej nemocnici. Alkohol nebol zistený ani u jedného z vodičov. Predbežná škoda na oboch vozidlách bola vyčíslená na cca 1500 eur.

”Ďakujem tým, ktorí nám pomohli pri nehode poskytnúť motorkárovi prvú pomoc,” dodáva vodič osobného auta.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu