VIDEO: Auto bez vodiča jazdilo po hlavnom ťahu vo Vrútkach, zastavila ho až dopravná značka


Foto: VIDEO: Auto bez vodiča jazdilo po hlavnom ťahu vo Vrútkach, zastavila ho až dopravná značka Foto: Facebook/Rudolfino Kralovanský

Včera v popoludňajších hodinách došlo na ceste prvej triedy I/18, v úseku prechádzajúcom cez Vrútky, k nebezpečnej situácii. V príspevku na sociálnej sieti o tom informoval svedok, ktorý kuriózny incident zachytil na palubnú kameru svojho vozidla.

Motorista smeroval v pondelok 24. apríla od Vrútok na Martin, keď sa k jeho pruhu začalo sprava približovať väčšie osobné motorové vozidlo idúce v protismere. Keďže jeho jazda zjavne porušovala niekoľko dopravných predpisov, všetci okolití vodiči zastavili, aby nevyspytateľné auto nechali prejsť.

To pomalým tempom prešlo krížom cez tri jazdné pruhy a vyšlo na chodník, pričom mu začali blikať výstražné svetlá. Jeho cestu ukončila až dopravná značka ukazujúca smer k motorestu Koliba 77, do ktorej vozidlo narazilo.



„V aute nikto nesedel, išlo bez šoféra, pravdepodobne z toho domu, kde bolo odparkované. Ako som prechádzal okolo, zaujímalo ma, či tam ozaj nikto nesedí a všimol som si na prednej časti auta, že tú ručnú má ozaj pokazenú, lebo táto šelma bola teda riadne poznačená,“ vysvetlil situáciu vodič, ktorý uverejnil kuriózne video.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu