Žilinu ovládnu hviezdni gitaristi z kapiel Manowar, Dio, David Ellefson Band a štúdiovej kapely Ozzyho Osbourna


Foto: Žilinu ovládnu hviezdni gitaristi z kapiel Manowar, Dio, David Ellefson Band a štúdiovej kapely Ozzyho Osbourna Foto: smer77.sk

V obľúbenom žilinskom Smer Klube 77 vystúpia počas nedeľného večera 30. apríla v rámci projektu G4 - ELECTRIC GUITARLANDS štyria majstri gitarového remesla – Michael Angelo Batio z heavymetalovej skupiny Manowar, Gus G, ktorý pôsobil ako gitarista v kapele Ozzyho Osbournea a taktiež založil vlastnú kapelu Firewind, Rowan Robertson, známy z kapely Dio a Andy Martongelli z David Ellefson Band. 

Svetoznáme mená sa dychberúcou gitarovou show postarajú o nezabudnuteľný zážitok zo skvelého koncertu, ktorý od 8. hodiny večer potrvá viac ako dve hodiny. Štyria známi gitaristi zahviezdia aj s kvalitnou sprievodnou kapelou. 


„Budeme štyria gitaristi, takže si vieš predstaviť, koľko sól tam zaznie. Každý z nás bude mať zhruba polhodinový set a napokon si všetci zadžemujeme spolu na niektoré klasické rockové hity. Rowan bude mať, tuším, set zložený z Diových vecí, ja budem hrať svoju sólovú tvorbu, rovnako ako Michael. Ten v Európe so svojou kapelou nebol už riadne dlho. Bude to fakt zaujímavé, bude to jedno dlhé gitarové sólo,“ vyjadril sa k pripravovaným koncertom Gus G. 

Nepremeškajte elektrizujúcu atmosféru podujatia G4 - ELECTRIC GUITARLANDS počas posledného aprílového večera a zabezpečte si miesto v klube! Zľavnená predpredajová cena v klube na bare je vo výške 23 eur, online v sieti TooToot ich zakúpite za 25 eur a v deň koncertu, pokiaľ nejaké zostanú, za vstupenky zaplatíte 30 eur.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok