Rezidencia Kolečko predstavuje nadštandardné bývanie v absolútnom centre mesta Žiliny


Foto: Rezidencia Kolečko predstavuje nadštandardné bývanie v absolútnom centre mesta Žiliny
Galéria: 3 fotky

Jedinečnosť projektu začína jeho neobvyklou štruktúrou, ktorá kombinuje bytové a nebytové priestory tak, aby bola rezidentom zaručená čo najväčšia kvalita a komfort bývania.

Väčšina bytov je orientovaných do súkromnej záhrady vo vnútri bytového komplexu. Nebytové priestory umiestnené nad rušnou hlavnou cestou tvoria prirodzenú bariéru medzi hlukom mesta a pokojom, ktorý vo svojom domove nepochybne hľadá každý z nás.

Preto je bývanie ideálne pre všetkých, ktorí preferujú mestský životný štýl, chcú mať všetky vymoženosti mesta na dosah, no zároveň túžia po bývaní v tichom prostredí.

Tešiť sa môžu aj podnikatelia – obchodné priestory o celkovej výmere 1460 m2 situované priamo v centre mesta ponúknu jedinečné spojenie so zákazníkmi či klientami.

Galéria: 3 fotky

Všetkých 31 bytov, ktoré projekt ponúka, má skutočne nadštandardné interiérové vybavenie.

Súčasťou štandardu bytov bude podlahové kúrenie, protipožiarne a bezpečnostné dvere, prvotriedne okná s izolačným trojsklom, kvalitné laminátové dvere a vinylové podlahy, komplet sanita, obklady a dlažby v kúpeľni, predpríprava pre inštaláciu klimatizácie a exteriérových žalúzií, v neposlednom rade pripojenie na optický internet v každej izbe.

Navyše bude mať každý klient možnosť vlastného výberu štandardu v rámci ponúkaných alternatív interiérových dverí, podláh a komplet zariadenia kúpeľní.

Výnimočnosť celého projektu potvrdzuje najmä fakt, že ako jeden z mála bytových domov disponuje väčšími bytmi, než býva v centre mesta zvykom. Okrem klasických 2-izbových bytov tu nájdeme aj priestranné 3, 4 či 5-izbové byty. Na svoje si teda prídu nielen páry či jednotlivci, ale aj rodiny s deťmi.

Navyše sú k dispozícií okrem tradičných bytov aj takzvané apartmány. Tieto budú v projekte zastúpené v 1, 2 a 4-izbovej verzii. Všetky budú situované na 1. podlaží bytového domu. Ich výhodou oproti bytom je možnosť odpočtu DPH – v prípade, ak bude apartmán kúpený na spoločnosť, ktorá je platcom DPH.

Galéria: 3 fotky

V bytovom dome bude rezidentom k dispozícii až 100 parkovacích miest – tento nadštandardný počet jednoznačne zabezpečí dostatok parkovacích miest pre všetkých obyvateľov bytového domu.

Parkovacie miesta budú umiestnené v uzavretom parkovacom dome. Automobily budú vďaka krytému priestoru a modernému kamerovému systému dostatočne chránené pred krádežou či poškodením majetku, takisto ako aj aj pred nepriaznivými poveternostnými podmienkami.

Rezidencia Kolečko vás presvedčí svojou bezkonkurenčnou polohou priamo v centre mesta Žiliny. Reštaurácie, kaviarne, obchody – to všetko a viac sa nachádza v bezprostrednej blízkosti bytového domu. 

Lekáreň a drogéria sa nachádzajú takmer pod oknami bytového domu, v pešej dostupnosti nájdu rezidenti dve nákupné centrá – Aupark (4 minúty) a Mirage (6 minúty). Bulvár vzdialený iba 8 minút chôdze spolu s Mariánskym námestím (4 minúty), kde rezidenti nájdu takmer čokoľvek, dotvárajú koncept ideálneho mestského bývania.  

V tesnej blízkosti bytového komplexu sa nachádzajú škôlka, základná škola a niekoľko stredných škôl. Rovnako sa v okruhu 500 metrov nachádza aj detské ihrisko a sad na Studničkách. To znamená jediné -dokonalé zázemie pre rodiny s deťmi.

Viac informácií o projekte nájdete na www.rezidenciakolecko.sk.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok