Pôrodnica v Liptovskej nemocnici prechádza modernizáciou, oddelenie je plne funkčné aj naďalej


Foto: Pôrodnica v Liptovskej nemocnici prechádza modernizáciou, oddelenie je plne funkčné aj naďalej Foto: Facebook/Liptovská nemocnica s poliklinikou MUDr. Ivana Stodolu Liptovský Mikuláš

Pôrodnica v Liptovskej nemocnici patrí dlhé roky medzi najlepšie hodnotené pôrodnice vo svojej kategórii na Slovensku. Pred niekoľkými rokmi sa presťahovala do nových priestorov v chirurgickom pavilóne a v súčasnosti prebieha modernizácia priestorov a materiálno-technického vybavenia.

„Pred niekoľkými dňami sme začali s prerábaním sociálnych zariadení na celom oddelení, postupne vymeníme okná, vymaľujeme, nahradíme zničené podlahy na pôrodných sálach a podobne,“ uviedla Liptovská nemocnica v príspevku na sociálnej sieti.

Všetky budúce mamičky zároveň ubezpečuje, že počas rekonštrukčných prác  bude pôrodnícke a novorodenecké oddelenie plne funkčné. Chod oddelenia by nemali ovplyvniť ani výpovede lekárov a personál bude plne k dispozicii aj po 1. decembri 2022. 

Modernizácia pôrodnice by mala prispieť k zvýšeniu pohodlia pre rodičky, bábätká i zamestnancov. „Ďakujeme, že ste si pre príchod Vášho bábätka na svet vybrali práve našu pôrodnicu a veríme, že sa Vám v novom prostredí bude príjemne rodiť,“ doplnila nemocnica v príspevku. 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu