Dopravnú nehodu v Čadci spôsobila 69-ročná vodička, ktorá po náraze do nákladného auta skončila v rieke


Foto: Dopravnú nehodu v Čadci spôsobila 69-ročná vodička, ktorá po náraze do nákladného auta skončila v rieke Foto: Vľavo: Facebook/Irena Papíková, vpravo: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Dnes ráno sme informovali o vážnej dopravnej nehode, ktorá sa stala na mostnom objekte na Májovej ulici v Čadci. Dôsledkom zrážky osobného a nákladného vozidla skončilo menšie auto prevrátené na streche v rieke Kysuca. Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline neskôr v príspevku na sociálnej sieti zverejnilo ďalšie informácie o rannom incidente.

K nehode došlo v piatok 4. novembra približne o 8:30 hod. na moste v tesnej blízkosti križovatky pri obchodných centrách Kaufland a S1 Center. Osobné motorové vozidlo značky Toyota šoférovala 69-ročná žena, ktorá sa z frekventovanej komunikácie I/11 pripájala na cestu druhej triedy II/487.

Po odbočení vľavo vodička z doposiaľ nezistených príčin narazila do bočnej strany nákladného vozidla Tatra. Po kolízii bolo ľahšie auto odhodené do zábradlia mosta vedúceho ponad rieku Kysuca. Vozidlo skončilo spolu s časťou zábradlia vo vode, prevrátené na streche.


„Po dopravnej nehode sa vodič nákladného vozidla podrobil dychovej skúške s negatívnym výsledkom. Na zistenie prítomnosti alkoholu u vodičky osobného motorového vozidla bol nariadený odber krvi,“ uviedlo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline.

V osobnom automobile sa v čase kolízie viezla iba staršia žena, ktorá ho šoférovala. Tá bola záchrannými zložkami transportovaná do Kysuckej nemocnice s poliklinikou v Čadci na vyšetrenie. Pri nehode nedošlo k zraneniu žiadnych ďalších osôb. Polícia prípad naďalej vyšetruje.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu