Ďalším kandidátom na post župana Žilinského kraja bude Igor Janckulík, svoj program predstaví už dnes popoludní


Foto: Ďalším kandidátom na post župana Žilinského kraja bude Igor Janckulík, svoj program predstaví už dnes popoludní Foto: Facebook/Igor Janckulík

Súčasný podpredseda Žilinského samosprávneho kraja (ŽSK) a zároveň poslanec Igor Janckulík dnes 29. júna oficiálne oznámi kandidatúru do jesenných spojených komunálnych a župných volieb. Uchádzať sa bude o podporu verejnosti na pozíciu predsedu samosprávneho kraja.

Tlačový brífing spojený s ohlásením kandidatúry podpredsedu Žilinského samosprávneho kraja a podpredsedu Kresťanskodemokratického hnutia (KDH) Janckulíka sa uskutoční o 15:30 hod. na Vodnom diele Žilina. Súčasťou bude aj predstavenie základných bodov vízie pre kraj a prvých krokov plánu.

Udalosti sa zúčastnia členovia vedenia KDH ako aj predstavitelia politických strán a nezávislých skupín, ktorí podporujú kandidatúru Igora Janckulíka.

Svoju kandidatúru na post predsedu Žilinského samosprávneho kraja nedávno oznámil aj bývalý žilinský primátor Igor Choma. Urobil tak na tlačovej besede spolu s poslancami Národnej rady Slovenskej republiky Robertom Ficom a Jurajom Blanárom.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu