Po ceste pod Strečnom jazdí traktorová kosačka, obmedzenie v doprave má trvať do 13:00 hod.


Foto: Po ceste pod Strečnom jazdí traktorová kosačka, obmedzenie v doprave má trvať do 13:00 hod. Foto: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Polícia aj dnes hlási obmedzenie v doprave na ceste prvej triedy I/18 vedúcej popod Strečno, tentokrát však nie je spôsobené nehodou. Dôvodom na zvýšenie opatrnosti je kosenie trávnatých porastov v tesnej blízkosti komunikácie.

Po včerajšej zrážke vlaku s lokomotívou medzi Varínom a Vrútkami vozidlá záchranných zložiek na dlhší čas čiastočne a neskôr aj úplne zablokovali frekventovanú cestu medzi Žilinou a Martinom. Komunikácia bola sprejazdnená až v nočných hodinách. Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline dnes v príspevku na sociálnej sieti upozornilo na ďalšie obmedzenie v premávke na tejto ceste.

Od 7:00 hod. ráno do 13:00 hod. popoludní by mal postupne v obidvoch smeroch medzi Žilinou a Martinom jazdiť traktor prispôsobený na kosenie porastov okolo cesty. Podľa polície by kosenie tohto úseku nemalo spôsobiť veľké zdržanie.

„Počas kosenia bude premávka plynulá. Za traktorovou kosačkou pôjde automobil so svetelnou šípkou,“ uviedlo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline v príspevku.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu