Žilina môže získať športovo-oddychový areál od Kauflandu, obyvatelia však musia zahlasovať v súťaži


Foto: Žilina môže získať športovo-oddychový areál od Kauflandu, obyvatelia však musia zahlasovať v súťaži
Galéria: 10 fotiek
Foto: kauflandpark.sk

Mesto Žilina sa zapojilo do projektu K Park (Kaufland park), vďaka ktorému môže získať nový priestor pre relax a šport na čerstvom vzduchu. Park obsahuje skate prvky, streetball, stolný tenis, workoutovú konštrukciu, lezeckú stenu, oddychové sedenie, stojan na bicykle, odpadkové koše a zeleň.

„K Park ponúka možnosti na zmysluplné využitie voľného času. Je tým správnym miestom na relax, stretnutia s priateľmi, športovanie či iné aktivity. K Parkov bude hneď niekoľko a postupne ich vybudujeme vo viacerých slovenských mestách,“ uvádza Kaufland o svojom projekte.

Hlasovanie prebieha od dnešného dňa (6. januára) do stredy 16. februára 2022 na stránke www.kauflandpark.sk. Hlasovať je možné vždy maximálne jedenkrát za deň. Prvých sedem samospráv s najväčším počtom hlasov získa nový park.

Zoznam víťazných miest a mestských častí bude zverejnený nasledujúci deň po ukončení súťaže. Zapojení obyvatelia môžu navyše získať jeden z 30 smartfónov, ktoré Kaufland ponúka ako bonus. Pre hlasovanie je potrebné sa najskôr zaregistrovať na stránke a overiť účet prostredníctvom SMS správy.

Súťažný formulár obsahuje základné osobné údaje ako meno, priezvisko, adresa, emailová adresa a telefónne číslo. V priebežnom poradí sa aktuálne (6. januára 12:15 hod.) Žilina nachádza na 13. mieste.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu