VIDEO: Pod Strečnom jazdili dva kamióny v protismere, spôsobili poškodenie osobného auta


Foto: VIDEO: Pod Strečnom jazdili dva kamióny v protismere, spôsobili poškodenie osobného auta

Na frekventovanej ceste prvej triedy pod Strečnom, ktorá je hlavnou spojnicou na trase Bratislava - Košice, dochádza často k rôznym incidentom. Motoristi bývajú svedkami nebezpečne rýchlych jázd či predbiehania v protismere a opakujú sa aj rôzne drobné škodové udalosti, ktoré dokážu výrazne obmedziť premávku.

Vďaka dopravným kamerám umiestneným za sklami vozidiel sa v posledných mesiacoch objavujú na internete rôzne videá zachytávajúce niektoré z nebezpečných situácií. Ďalšiu nezodpovednú jazdu, tentokrát dvoch kamionistov, natočil v pondelok 19. júla jeden z vodičov prechádzajúci z Vrútok do Žiliny.

„Dva za sebou idúce kamióny bez návesov v protismere. Neunúvali sa ani brzdiť (podľa záznamu zo zadnej kamery). VW Touran v ľavom pruhu stočil do mierne prepadnutej krajnice a poškodil podvozok. Polícia to zaevidovala ako dopravnú nehodu,“ spresnil Patrik v príspevku na sociálnej sieti.


Polícia po vodičoch nákladiakov pátrala v Martine aj na diaľnici D1, no podľa slov autora videa ich zatiaľ nenašla. Majitelia vozidiel, ktorí utrpeli škody na svojom majetku, uvítajú akékoľvek nápomocné informácie.

„Môjho muža skoro zabili. V tej tme nevidel, že idú oproti, až keď zatrúbili a mal len sekundu na to sa dať rýchlo do pravého pruhu. Ešte do teraz sa spamätáva,“ opísala včerajší incident Sandra.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu