Regal Burger konečne v Žiline! V Auparku si doprajete známe burgre so všetkým, čo k tomu patrí


Foto: Regal Burger konečne v Žiline! V Auparku si doprajete známe burgre so všetkým, čo k tomu patrí

Hamburger ako mäsová pochúťka v čerstvom pečive sa udomácnil už aj v mysliach slovenských spotrebiteľov. Dnes patrí medzi najpopulárnejšie jedlá na svete, a výnimkou nie je ani Žilina.

Počet podnikov, kde burgre podávajú, neustále rastie a v Žiline sa ich ponuka rozrástla o nového člena - franšízu Slovákom dobre známej značky Regal Burger, ktorej príbeh sa začal písať relatívne nedávno. 

Tak, ako nemálo streetfoodovych prevádzok - aj Regal Burger začal malým stánkom na festivale Pohoda. V januári 2014 otvorili v Bratislave prvú kamennú prevádzku, v ktorej priniesli domáce burgery z čerstvých surovín.

Šesť rokov po tomto dátume sme sa dočkali a chute, o ktorých diskutujú fajnšmekri aj príležitostní ochutnávači, si doprajeme aj v Žiline. Značku zdobí aj to, že pri výrobe svojich jedál sa inšpirujú nielen receptami zo sveta, ale prinášajú aj svoje vlastné nápady.

Za Regal Burgrom stoja dvaja Jozefovia, ktorí vybudovali zo stánku na festivale sieť až 19 prevádzok na Slovensku a v Česku. Celý koncept je založený na populárnom “Fast Casual”, teda spojení rýchlosti fastfoodu a kvality reštaurácie. 

Nová burgráreň v Žiline vsádza na kvalitu a čerstvosť surovín

„Kvalitný burger je hlavne o mäse, to naše pochádza z najlepších slovenských a českých fariem a neobsahuje antibiotiká, či rastové hormóny, chemické zmäkčovadlá alebo iné prímesy. Jeho kvalitu pravidelne kontrolujeme priamo pri procese výroby. Mäsko koreníme počas príprav len na povrchu a to je tajomstvo, prečo náš burger chutí ako skutočné mäso,“ uvádzajú majitelia značky.

Pečivo v Regal Burger nepochádza z polotovarov - je vždy čerstvé, chrumkavé a mierne sladké. Žemle pečie dvorný pekár podľa tajnej receptúry každý deň.

Na svoje si v prevádzke na začiatku foodcourtu v Auparku Žilina prídu aj ľudia s intoleranciou lepku, pre ktorých sú namiesto famóznej brioškovej maslovej žemle k dispozícii bezlepkové žemličky. Tak ako všetky suroviny, aj zelenina je vždy čerstvá a starostlivo vyberaná, kvalitné syry pochádzajú priamo z Holandska.


Chutný burger s prílohou pripravia aj v žilinskej prevádzke Regal Burger už za 4 až 8 minút od zadania objednávky. Rýchly čas je výsledkom premyslenej optimalizácie kuchýň podporovanej vlastným IT systémom.

Aktuálna ponuka Regal Burger

  • Mäsový classic
    Klasický mäsový burger s barbecue omáčkou podľa vlastnej receptúry, s cheddarom, šalátom, rajčinou, kyslou uhorkou a červenou cibuľou
  • Mäsový špeciál
    Burger so slaninkou kandizovanou v škorici a chilli omáčke, so šalátom, rajčinou a červenou cibuľou
  • Mäsový Juicy Lucy
    Jedinečný cheeseburger so zapečeným ostrovčekom cheddaru, slaninkou, umami majonézou, šalátom, rajčinou, kyslou uhorkou a červenou cibuľou
  • Mäsový avokádový chef
    Kvalitné mäsko s cheddarom a jemnou avokádovou majonézou, papričkami jalapeño, slaninou, šalátom, rajčinou a cibuľou
  • Veggie classic
    Vegetariánsky burger s pečenými šampiňónmi portobello a baklažánom, cheddarom, šalátom, rajčinou, kyslou uhorkou, červenou cibuľou a bbq omáčkou. Veggie špeciál - veggie classic burger so špeciálnou majonézou. Veggie chef – veggie classic burger s jalapeño papričkami, šalátom, rajčinou, červenou cibuľou a avokádovou mayo
  • Veggie burger s ovčím syrom
    Grilovaný ovčí syr, čerstvé jabĺčko, červená repa a šalát – kombinácia, ktorá chutí aj zarytým mäsožravcom.
  • Hranolky
    Pravé nefalšované hranolky zo zemiakov, 2x pražené, podávané s našou špeciálnou majonézou

Novinkou, ktorá pribudla do ponuky v januári, je Juicy Lucy - mäsový šťavnatý burger so syrom chedar vlisovaným priamo v mäse a tiež Veggie burger s ovčím syrom, jablkom a cviklou. Všetky burgre z ponuky je navyše možné pripraviť aj ako bezlepkové a dva Veggie burgre si môžete objednať na vegánsky spôsob.

Zapoj sa do súťaže o 10x 4 burgre pre teba a kamošov!

V spolupráci s Regal Burger Žilina vám prinášame možnosť vyhrať 10x 4 burgre pre seba a kamarátov. Pre viac informácií sledujte náš súťažný príspevok na Facebooku.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok