10 najlepších tipov na vianočný darček z Beskýd


Foto: 10 najlepších tipov na vianočný darček z Beskýd

Máte už pohromade všetky vianočné darčeky? Pridajte vašim blízkym pod stromček pekný zážitok. Relaxačný víkend v krásnej prírode Beskýd v útulnom wellness hoteli, exotická masáž, gurmánsky zážitok alebo napríklad kurz pečenia valašských frgálov. Darčekom, ktorý im spríjemní chvíle voľna, rozhodne potešíte.

Inšpirujte sa rebríčkom najpredávanejších darčekových poukazov Resortu Valachy vo Velkých Karlovicích a pošlite svojich blízkych za odpočinkom aj zážitkami do vychýreného hotelového komplexu vzdialeného necelú hodinu od Žiliny.

1. Wellness deň pre zdravie
Celodenný pobyt v relaxačnom centre Wellness Horal s exotickou masážou a trojchodovým obedom kúpite za veľmi priaznivú cenu od 1 490 Kč. V útulnom areáli s termálnymi bazénmi, saunovým svetom so saunovými rituálmi aj fitness centrom si obdarovaný dokonale odpočinie. Nie náhodou ide o najpredávanejší darčekový poukaz rezortu. Viac tu

2. Wellness pobyty: Lanterna a Horal
Karlovické hotely Lanterna a Horal patria k tomu najlepšiemu v Česku. Špičkové wellness služby, moderná gastronómia a krásna príroda lákajú do neporušenej oblasti Beskýd v každom ročnom období. Pobyty zahŕňajú raňajky, večeru aj neobmedzený vstup do wellness, teda všetko pre dokonalý odpočinok. K tomu je možné doobjednať masáž, jazdu na segwayi, hodinu jógy a ďalšie služby.

3. Romantické hýčkanie: pobyt pre páry
Najobľúbenejší pobyt pre páry v Spa hoteli Lanterna zahŕňa raňajky do postele, degustačné menu k večeri, exotickú masáž, beauty ošetrenie, neobmedzený vstup do wellness a malý darček na izbe na privítanie. V najluxusnejších apartmánoch Suite Spa vám atmosféru spríjemní aj krb a privátna vírivka. Týmto darčekom rozhodne potešíte nielen svojho partnera či partnerku, ale aj seba…

4. Kurz etikety s Ladislavom Špačkom
Stretnutie s “majstrom etikety”, bývalým hovorcom prvého ponovembrového prezidenta Václava Havla, je príležitosťou osviežiť si nenásilnou formou zásady spoločenského správania a stolovanie pri degustačnej večeri v Spa hoteli Lanterna. Termíny pre rok 2020: 1. 5. a 19. 12.

5. Degustačné menu v Lanterne
Ideálnym darčekom pre náročných gurmánov je poukaz na degustačné menu v zážitkovej reštaurácii Vyhliadka v Spa hoteli Lanterna. Na svoje si prídu aj milovníci vína: v hotelovej vinotéke je zastúpených päť desiatok vinárstiev z 9 krajín sveta.

6. Bežecká škola Miloša Škorpila
Venujte pobyt zasvätený tréningu s najznámejším českým bežeckým koučom. Obdarovať môžete ako úplného začiatočníka, ktorý ešte len plánuje začať a potrebuje pomôcť s prvými krôčikmi, tak i pokročilého bežca zameraného na zlepšenie techniky či tvorbu tréningového plánu. Súčasťou pobytu je aj výživové poradenstvo a relaxácia vo wellness. Viac tu

7. Kurz pečenia valašských frgálov
Ideálny darček pre vášnivé kuchárky i kuchárov. Naučte sa počas troch hodín to, ako sa pečie legendárny valašský koláč frgál. Kurzy pod vedením pekárky Resortu Valachy sa konajú každú druhú sobotu od apríla do novembra.

8. Škola bežeckého lyžovania
Tip pre tých, ktorí sa chcú naučiť na bežkách alebo sa zdokonaliť. Pobyt v Spa hoteli Lanterna v januári 2019 vedú skúsení lektori, v cene je aj neobmedzený wellness.

9. Fit pobyt s Hankou Kynychovou
Tip na darček pre ženy: pobyt s relaxáciou aj cvičením pod vedením známej českej trénerky a autorky rady DVD je zameraný na získanie postavy snov. Uskutoční sa 19. až 22. 3. Viac tu

10. Hodnotové poukazy
Ak si nie ste istí, čím konkrétne by ste sa zavďačili, vyberte poukaz v nominálnej hodnote. Obdarovaný si sám vyberie, za čo ho utratí. Všetky poukazy môžete objednať ľahko on-line na webe Resortu Valachy.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Resort Valachy