Na štvorprúdovke pri hypertescu sú nebezpečné výtlky, jedno auto už bolo poškodené


Foto: Na štvorprúdovke pri hypertescu sú nebezpečné výtlky, jedno auto už bolo poškodené

Čitateľ Tomáš nás dnes upozornil na nebezpečné výtlky, ktoré mu poškodili auto. Počas jazdy vo večerných hodinách neskoro zareagoval na veľkú jamu v ceste a zničil si nielen pneumatiky ale aj disky. Výtlky, ktoré sa už tradične objavujú v zimných mesiacoch, pribudli aj na štvorprúdovej ceste vedúcej okolo hypermarketu Tesco Žilina. 

V posledných dňoch sa v oboch smeroch objavili viaceré nebezpečné diery na vozovke. Jedna takáto časť cesty sa nachádza pri výjazde smerom do Terchovej a druhá aj v opačnom smere, od Ľavobrežnej na Košickú. Hlboká jama môže pri vyššej rýchlosti spôsobiť vážne poškodenie vozidla.

„Šiel som tade okolo 22:00 hod. a pri schádzaní dole z mosta na Košickú som sa nestihol vyhnúť veľkému výtlku. Poškodil som si auto aj keď som nemal vysokú rýchlosť, pretože sa tvorila poľadovica. Narazil som približne v rýchlosti 40 kilometrov za hodinu,“ opisuje Tomáš.

V týchto dňoch treba jazdiť po cestách veľmi opatrne, nakoľko sa môžu na cestách objavovať ďalšie nebezpečné jamy. Pri vyšších rýchlostiach ako napríklad 90 km/h, môže dôjsť k obrovským škodám a s autom už neodídete bez pomoci odťahovej služby.

Jeden nebezpečný úsek opravovali cestári dnes v dopoludňajších hodinách na križovatke ulíc Pri celulózke a Košická. 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu