V piatok odohrajú Vlci jubilejný tisíci duel v extralige, vznikla špeciálna výročná séria dresov


Foto: V piatok odohrajú Vlci jubilejný tisíci duel v extralige, vznikla špeciálna výročná séria dresov Foto: MsHK Žilina

Hokejisti MsHK Žilina sa v piatok 3. novembra 2017 predstavia na domácom ľade proti hokejistom tímu MHk 32 Liptovský Mikuláš, tento zápas v rámci 18. kola najvyššej extraligy bude jubilejným tisícim v poradí. Klub pripravil pri tejto príležitosti špeciálne dresy, ktoré si hráči oblečú počas zápasu a následne budú smerovať do dražby. V nej si ich budú môcť fanúšikovia vydražiť podobne ako tomu bolo napríklad pri majstrovskej edícii Petra Sagana či dresoch na podporu Ligy proti rakovine.

„V prvom rade patrí poklona všetkým, ktorí prispeli k tomu, aby Žilina hrala v extralige. Sám si pamätám postup do najvyššej súťaže i naše obrovské úspechy. Pripravili sme aj špeciálnu sadu dresov, tá pôjde do dražby naši fanúšikovia ich budú môcť získať. Verím, že to budú víťazné dresy,“ uviedol pre klubový web športový riaditeľ MsHK Žilina Imre Valášek. Zápas v piatok začína o 18:00 hod.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: MsHK Žilina