Kamery pomohli odhaliť muža v pátraní. Zadržali ho žilinskí mestskí policajti


Foto: Kamery pomohli odhaliť muža v pátraní. Zadržali ho žilinskí mestskí policajti Foto: Facebook/Mestská polícia Žilina

Žilinská mestská polícia zistila počas víkendu 276 priestupkov. Hliadky taktiež preverili viacero incidentov, ktoré boli ohlásené telefonicky. Jeden oznam prijali od ženy na Bratislavskej ulici, ktorá sa sťažovala na bolesť srdca. 

„Hliadkou bola na mieste zistená osoba, ktorá uviedla, že má zranenú ruku a pociťuje celkovú slabosť. Privolaná posádka sanitky RZP si prevzala ženu do opatery,“ uviedla mestská polícia. 

Pomoc potrebovala aj žena, ktorá v byte na sídlisku nedokázala svojho invalidného manžela presunúť z postele na invalidný vozík. Hliadkou bol muž  posadený na invalidný vozík, avšak vzhľadom na apatický stav, indikujúci vážne zdravotné problémy, bola privolaná sanitka, ktorej posádka muža previezla na vyšetrenie do nemocnice.


Taktiež sa im podarilo zadržať osobu, po ktorej bolo vyhlásené pátranie. „Keď muž spozoroval prichádzajúcu pešiu hliadku, snažil sa uniknúť. Operátorovi kamerového systému však neunikol a navádzané hliadky po chvíli muža zadržali podľa aktuálnej polohy. Na mieste si osobu prevzali privolaní príslušníci Policajného zboru,“ dodali mestskí policajti. 



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu