Mladý Kysučan bol po mesiaci a pol vypátraný, podľa polície je v poriadku


Foto: Mladý Kysučan bol po mesiaci a pol vypátraný, podľa polície je v poriadku Foto: Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline

Zoznam nezvestných osôb je nestály. Neraz k jeho skráteniu dokáže prispieť aktívna spolupráca verejnosti, ktorá sa o pátraniach dozvedá aj cez sociálne siete. Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline tentokrát prostredníctvom príspevku dáva do povedomia pátranie po mladíkovi zo Žilinského kraja.

Po Martinovi Belákovi, ktorý len prednedávnom oslávil 23 rokov, vyhlasuje opätovné pátranie Okresné riaditeľstvo Policajného zboru Čadca. Mladík pochádza z Kysuckého Nového Mesta.

„Mladý muž je nezvestný  od dňa 16. novembra 2023, kedy bol naposledy videný rodinnými príslušníkmi na železničnej stanici v meste Žilina,  od tejto doby nepodal o sebe žiadne informácie a miesto jeho pobytu a pohybu nie je známe,“ uviedla hovorkyňa KR PZ v Žiline Gabriela Kremeňová.


Opis nezvestnej osoby:

  • vzhľad: štíhla postava, 185 cm, 70 kg, modré oči, čierne vlasy ostrihané na krátko,
  • oblečenie: nie je uvedené,
  • špecifický znak: často nosí šiltovku.

V prípade, že mladého muža, ktorý zodpovedá popisu, niekde uvidíte, bezodkladne kontaktuje políciu na tiesňovej linke 158 alebo na najbližšom oddelení Policajného zboru. 

Aktualizácia 9. januára

Mladého Martina sa po mesiaci a pol podarilo nájsť, je v poriadku. Polícia preto odvoláva pátranie.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu