VIDEO: V oravskej obci oslávili Mikuláša vo veľkom štýle. Traktor s vlečkou vyzdobili ako vo filme


Foto: VIDEO: V oravskej obci oslávili Mikuláša vo veľkom štýle. Traktor s vlečkou vyzdobili ako vo filme Foto: Facebook/Zubrohlava

Každá obec či mesto sa na Mikuláša snaží potešiť svojich najmenších obyvateľov aspoň menším prekvapením, či už je to v podobe sladkej pozornosti, presvedčivých kostýmov alebo plnohodnotného programu. Obec Zubrohlava v oravskom okrese Námestovo sa však tejto úlohy zhostila v plnej miere, slávnostným príchodom Mikuláša pritom neohúrila len deti.

So zapadajúcim slnkom do zasneženej dediny dorazil unikátny „záprah“ ťahaný dvojicou žiariacich sobov, z ktorého bol unesený nejeden rodič. „Keď prichádzal Mikuláš všimla som si na mnohých aj dospelých otvorené ústa. Bolo to prekrásne,“ konštatuje so smiechom na sociálnej sieti účastníčka jedinečnej akcie.

Zdroj: Facebook/Zubrohlava

Organizátori premenili traktor s vlečkou pomocou tisícok svetielok na žiarivú krásu, ktorú sprevádzali vianočné piesne, Mikuláš, ale aj anjelské pomocníčky a dvojica skutočne hrozivo vyzerajúcich čertov z pekla. Čarovná výzdoba pritom žne úspech aj na sociálnej sieti, kde video zdieľali už stovky fanúšikov z rôznych kútov Slovenska. No radšej raz vidieť ako stokrát počuť, veď presvedčte sa sami.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu