Moderná očná klinika Bergdoktor v Žiline prijíma nových pacientov. Vyšetrenie očí môžete mať bez čakania


Foto: Moderná očná klinika Bergdoktor v Žiline prijíma nových pacientov. Vyšetrenie očí môžete mať bez čakania

Expresné termíny bez čakania

Azda nikomu sa nechce tráviť deň čakaním na vyšetrenie. Na klinike Bergdoktor vám niečo také skutočne nehrozí - objednaní ste na presný čas. Nový koncept expresných termínov bez čakania ponúka rýchlu a efektívnu starostlivosť, ktorá stavia pacienta na prvé miesto. Dokonca až takú rýchlu, že termín môžete v prípade voľnej kapacity dostať ešte v deň, kedy sa objednávate.

Ordinačné hodiny sú v dňoch pondelok až piatok od 7:30 do 15:00. Ak vám však pracovné alebo iné povinnosti nedovolia prísť v tomto čase, po dohode je možné aj vyšetrenie mimo ordinačných hodín. Stačí len prísť, na vyšetrenie vám netreba ani výmenný lístok.
Galéria: 20 fotiek

Komplexná ponuka vyšetrení a najmodernejšie vybavenie

Vďaka kvalitnému prístrojovému vybaveniu zistíte o vašich očiach skutočne všetko. Klinika Bergdoktor sa zameriava na základné vyšetrenia, akými sú OCT sietnice, zrakového nervu a očného pozadia, korekcia zraku, diagnostika zeleného zákalu, perimetria a mnoho iných. Zmerajú vám aj vnútroočný tlak.

Najmodernejšie prístrojové vybavenie vám prinesie úplne nový zážitok z vyšetrenia. Automatický foropter nahrádza tradičné skúšacie okuliare a niekoľkonásobne zrýchľuje a spresňuje vyšetrenie zraku. Pri vyšetrení môžete sedieť pohodlne v kresle a jednotlivé sklíčka sa vám automaticky menia priamo pred okom.
V mnohých prípadoch vám môžu aj vyšetriť očné pozadie bez rozkvapkania prostredníctvom funduskamery. 

Dvere sú otvorené pre pacientov s vysokým krvným tlakom, diabetikov, vodičov z povolania či ľudí pracujúci vo výškach. Kliniku však nemusíte navštíviť len vtedy, keď máte nejaký problém. Prísť môžete aj na komplexnú preventívnu prehliadku, aby ste sa ubezpečili, či je s vašim zrakom všetko v poriadku.

Jednodňová chirurgia a okuliare v rekordnom čase

Očná klinika sa zaoberá aj operačnými zákrokmi v oblasti očí a tváre. Skúsení lekári si hravo poradia s jačmeňom v oku, blepharoplastikou či odstránením znamienok, bradavíc a xantelaziem. Tieto zákroky trvajú zväčša hodinu až dve a pacient môže ísť ešte v ten istý deň domov. Kompletný zoznam vyšetrení a zákrokov nájdete na tomto odkaze.

V rámci jedného zariadenia je k dispozícii aj optika, ktorá spolu s rôznymi druhmi okuliarov ponúka hodinový zábrus šošoviek. To znamená, že hneď po vyšetrení si môžete vybrať svoj vysnívaný rám a pokiaľ sú potrebné šošovky dostupné na sklade, okuliare si môžete rovnako odniesť ešte v ten istý deň. 
Galéria: 20 fotiek

Osobitný prístup

Klinika Bergdoktor si zakladá na komplexnej starostlivosti o každého jedného pacienta. Čas strávený na klinike preto môže byť o niečo dlhší, no odmenou vám bude dôkladný prístup k vyšetreniam a precízny výsledok zákroku.

Aj zdanlivo rutinný predpis okuliarov vám vždy urobí lekár. Ten zároveň skontroluje, či sa za zhoršeným zrakom neskrýva vážnejší problém. Ak sa aj nejaký objaví, vždy vám vie na mieru „ušiť“ ten najvhodnejší a najbezpečnejší liečebný postup. 

Osobný prístup však nie je iba o diagnostike a liečbe. Už po vstupe na kliniku vás privíta príjemný personál a moderné klimatizované priestory čakárne s recepciou. Navyše bude pre vás počas celej návštevy zabezpečený aj pitný režim. 

Moderná očná klinika Bergdoktor ponúka všetko potrebné pre zdravie vašich očí na jednom mieste. Nájdete ju na adrese Komenského 52 v Žiline, kde viete bezplatne zaparkovať až na dve hodiny. Bezbariérový prístup do kliniky i jednotlivých ambulancií je samozrejmosťou.

Na vyšetrenie sa môžete objednať telefonicky na čísle +421 907 231 725 alebo prostredníctvom e-mailu na zilina@bergdoktor.sk. Pokiaľ ešte študujete, máte preukaz ZŤP alebo prídete na vyšetrenie aspoň traja, poteší vás aj dodatočná 5% zľava.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok