Hľadáte špičkovú dentálnu starostlivosť v Žiline? Vyskúšajte služby Dental Atelier


Foto: Hľadáte špičkovú dentálnu starostlivosť v Žiline? Vyskúšajte služby Dental Atelier

Zubná klinika Dental Atelier píše skutočné príbehy. Existuje už niekoľko pacientov, ktorí s novými úsmevmi výrazne zmenili aj svoj život. Jedna pacientka sa po vytvorení nového úsmevu rozhodla, že zmení k lepšiemu aj svoje telo. Nový úsmev ju natoľko motivoval, že dokázala schudnúť v priebehu niekoľkých mesiacov takmer 30 kilogramov. Dnes vyzerá na nerozpoznanie.

Iný pacient potom ako absolvoval premenu úsmevu, získal novú pozíciu v zamestnaní. Náhoda? Určite nie. Sebavedomie narástlo a úspech sa dostavil. Takýchto príbehov je viacero a v Dental Ateliéri sú presvedčení, že im skutočne napomáha aj takýto sebavedomý úsmev :-)

V prestížnej žilinskej dentálnej klinike Dental Atelier, sa otvárajú dvere do sveta moderných a kvalitných dentálnych služieb. Odborný tím zubných lekárov a zubných hygienikov je pripravený poskytovať prvotriednu starostlivosť o úsmev a ústnu hygienu všetkých pacientov. S citom pre detail a neustálym dôrazom na kvalitu, sa Dental Atelier stal významnou voľbou nie len pre pacientov zo Žilinského regiónu.


V Dental Atelier si zakladajú na individuálnom prístupe k pacientom. Podľa filozofie zakladateľa kliniky, Oleksandra Kholodnyaka, je každý prípad jedinečný a vyžaduje si tak osobitnú pozornosť a prístup. Tím odborníkov si starostlivo vypočuje potreby pacientov a snaží sa poskytnúť riešenie, ktoré najlepšie vyhovuje konkrétnemu prípadu a očakávaniam. Nie je preto náhoda, že vďaka ich odbornosti a empatii sa pacienti kliniky Dental Atelier cítia bezpečne a v dobrých rukách.

Stomatologickí profesionáli sa na tejto klinike špecializujú práve na estetiku a krásu úsmevu. Tím odborníkov v estetickej stomatológii je skúsený v aplikácii moderných metód bielenia zubov, tvorbe zubných náhrad, implantátov a komplexného funkčného aj estetického ošetrenia zubov. Tieto techniky umožňujú dosiahnutie žiarivého a zdravého úsmev a v neposlednom rade aj o psychickú pohodu a zvýšenie sebavedomia pacientov. 

Dental Atelier vo svojich nových priestoroch s piatimi ambulanciami prináša pacientom nové technológie, vysoký komfort a komplexné služby. Klinika disponuje technológiami ako dentálny skener, dentálny mikroskop, CT alebo panoramatický röntgen. Nový prístup k pacientovi a identifikácia najvhodnejšej a najšetrnejšej metódy k riešeniu stomatologického problému podčiarkuje všetky služby kliniky.


Navštíviť Dental Atelier znamená zažiť aj príjemnú atmosféru v moderných priestoroch. Pacienti na tejto klinike často zabúdajú, že sú vlastne u zubára.  Všetko je navrhnuté tak, aby sa pacienti cítili pohodlne a uvoľnene. Prívetivý personál je vždy pripravený odpovedať na otázky a vyriešiť všetky obavy, ktoré pacienti môžu pociťovať.

Oleksandr Kholodnyak – zakladateľ kliniky

Ako hlavný stomatológ vedie túto kliniku od roku 2018 a disponuje spolu 12 ročnou praxou v stomatologickom odbore. Študoval tiež na Lekárskej fakulte v Košiciach. Okrem bežných stomatologických úkonov sa špecializuje na dentoalveolárnu chirurgiu, ktorá rieši zložité chirurgické extrakcie čiastočne alebo úplne neprerezaných zubov múdrosti či iných nepriaznivo uložených zubov.

Druhou špecializáciou doktora Oleksandra Kholodnyaka je implantátová chirurgia, ktorá sa zaoberá možnosťami fixnej náhrady chýbajúceho zuba resp. zubov prostredníctvom zavedenia titánovej skrutky do kosti. Filozofiou dentálnej kliniky, ale aj samotného doktora Kholodnyaka, je poskytnúť každému pacientovi individuálny prístup podčiarknutý stopercentnou kvalitou služieb.


Objednajte sa na vstupnú prehliadku už dnes.
Pri ambulancii pohodlne zaparkujete na parkovacích miestach č. 7, 8 a 9.

Kontaktné informácie:

Dental Atelier
Komenského 52 (oproti Alze)
010 01 Žilina

info@dentalatelier.sk
0910 214 444
www.dentalatelier.sk


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok