Žilinská polícia vďaka verejnosti zistila, kto je muž vo vulgárnom tričku


Foto: Žilinská polícia vďaka verejnosti zistila, kto je muž vo vulgárnom tričku Foto: Vľavo: KR PZ Za

Na Liptove došlo počas júna k odcudzeniu drahého elektrického bicykla, páchateľ však doteraz nebol odhalený. Obvodné oddelenie Policajného zboru Liptovský Mikuláš dnes zverejnilo fotografiu osoby, ktorá možno má k prípadu čo povedať.

Liptovskí policajti, ktorí vyšetrujú prípad v Demänovej ako prečin krádeže, prosia verejnosť o pomoc so zistením totožnosti muža zachyteného kamerovým záznamom.

„Svedectvo tejto osoby je dôležité a môže prispieť k objasneniu skutku,“ uviedlo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline na sociálnej sieti. Muž na záberoch je v strednom veku, strednej postavy a má krátke blond vlasy. Na sebe mal oblečené svetlomodré tričko s vulgárnym nápisom.

„Akékoľvek informácie k totožnosti neznámej osoby môžete oznámiť na Obvodné oddelenie Policajného zboru Liptovský Mikuláš na telefónne číslo 0961 453 705, prípadne nám napíšte formou správy na FB profile Polícia SR – Žilinský kraj. Ďakujeme za pomoc,“ prosia policajti.


Aktualizácia 24. august 16:00 hod.

Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline zistilo totožnosť neznámeho muža v tričku s vulgárnym nápisom. Policajti ďakujú verejnosti za zdieľanie.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu