Na moste v Krasňanoch budú nasledujúce dva dni pokladať asfalt. Plne prejazdný bude od augusta


Foto: Na moste v Krasňanoch budú nasledujúce dva dni pokladať asfalt. Plne prejazdný bude od augusta Foto: Facebook/Žilinský samosprávny kraj

Rekonštrukcia mosta v Krasňanoch ide do finále a čakajú ho posledné stavebné práce. Informoval o tom Žilinský samosprávny kraj v príspevku na sociálnej sieti. Na predmetnom moste budú vo štvrtok 27. júla pokladať asfaltovú vrstvu, a to v smere Žilina – Terchová, na pravej strane komunikácie.

Následne v piatok 28. júla 2023 bude presmerovaná premávka na novovybudovanú vozovku. Zhotoviteľ dokončí pokládku asfaltových vrstiev na ľavej strane komunikácie a mosta v smere Žilina – Terchová. 

„Práce si vyžiadajú dopravné obmedzenia, preto prosíme vodičov o trpezlivosť a taktiež o zvýšenú opatrnosť, za prípadné zdržanie sa ospravedlňujeme,“ dodáva ŽSK s tým, že premávku v tomto úseku budú regulovať vyškolení pracovníci. 

Snahou krajskej samosprávy je v tomto zrekonštruovanom úseku ponúknuť komfortnú jazdu účastníkom cestnej premávky v plnom profile od 1. augusta 2023.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu