Čadčianska polícia vyše roka pátra po Mariánovi, ktorý pripravil vlastné deti o peniaze. Nevideli ste ho?


Foto: Čadčianska polícia vyše roka pátra po Mariánovi, ktorý pripravil vlastné deti o peniaze. Nevideli ste ho? Foto: KR PZ Žilina

Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Čadci začiatkom minulého roka vyhlásilo pátranie po mladom otcovi, ktorý sa nestará o svoje deti a neplatí ani súdom stanovené výživné. Hľadaného muža sa však stále nepodarilo vypátrať.

Marián Jurišta má aktuálne 28 rokov, vysoký je 175 až 178 centimetrov, má strednú postavu, okrúhlu tvár a hnedé vlasy. V čase, kedy bol naposledy videný, nosil v ľavom uchu jednu okrúhlu náušnicu. Hoci má trvalé bydlisko v Oščadnici, jeho korešpondenčná adresa je na Rosinskej ceste v Žiline.



„Na menovaného vydal Okresný súd Žilina príkaz na zatknutie vo veci trestného činu zanedbanie povinnej výživy. Hľadaný sa úmyselne skrýva, nakoľko vie, že sa voči jeho osobe vedie trestné konanie,“ uviedla Gabriela Kremeňová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline.

Pokiaľ máte akékoľvek informácie o Mariánovi a jeho mieste pobytu alebo pohybu, bezodkladne kontaktujte políciu na linke 158, osobne na ktoromkoľvek oddelení Policajného zboru alebo správou na oficiálny facebookový účet žilinskej polície.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu