Opravy, údržba aj tuning: V Žiline otvorili novú autorizovanú predajňu a servis elektrických kolobežiek


Foto: Opravy, údržba aj tuning: V Žiline otvorili novú autorizovanú predajňu a servis elektrických kolobežiek

Elektrické kolobežky ako rýchly spôsob prepravy na krátke vzdialenosti po mestách sú tu s nami už niekoľko rokov. Medzi mnohými ľuďmi sa stali obľúbenými a využívanými napríklad na cesty do práce či nákupy. Je to však spôsob prepravy, pri ktorom je dôležitá predovšetkým bezpečnosť vodiča a následne aj životnosť samotnej kolobežky a jej súčastí.

Práve preto je dobré mať po ruke spoľahlivý a rýchly servis, ktorý disponuje dostatkom náhradných dielov a dokáže bežné úkony zrealizovať v rámci niekoľkých hodín či do ďalšieho dňa. Jeden takýto servis spojený s autorizovanou predajňou pribudol prednedávnom aj v Žiline.

Autorizovaný predaj a servis v centre mesta

Obchod Frčíme.sk spojený so servisom nájdete vo dvore na ulici P. O. Hviezdoslava. Dostanete sa k nemu jednoducho nielen priamo na kolobežke ale aj autom. Zaparkovať môžete vo dvore, odkiaľ vedie vstup do predajne so širokou ponukou e-kolobežiek. Vyberať sa dá podľa rôznych parametrov - či už je to výkon a rýchlosť, maximálny dojazd alebo komfort pri jazde.

Ak uvažujete nad kúpou novej kolobežky, v predajni vám nielen radi poradia s výberom, ale celú vám ju navyše pripravia, odblokujú, aktivujú aj odskúšajú. A vy už môžete rovno vyštartovať na cesty. Pokiaľ sa nechcete limitovať obmedzovačom rýchlosti, dokážu vám kolobežku upraviť tak, aby ste ju využili na maximum.

Kolobežky a tuning? Žiaden problém!

Rokmi sa elektrické kolobežky zdokonalili natoľko, že dnes obsahujú rôzne prvky pre bezpečnejšiu jazdu aj väčšie pohodlie. Vo Frčíme.sk nájdete aj zaujímavé modely, ktorých maximálna rýchlosť presahuje 80 kilometrov za hodinu a sú určené na dlhšie trasy. Niektoré dokážu prejsť na jedno nabitie takmer 100 kilometrov.


Ak chcete zájsť na dlhšiu trasu no nemáte dostatočnú kapacitu batérie, môžete si jednoducho dokúpiť externú. Chcete vyššiu bezpečnosť? V servise vám vymenia klasické brzdy za hydraulické a doplnia predné i zadné odpruženie. Doplnkov, ktoré si môžete dodatočne zakúpiť, je nespočetne veľa. Stačí navštíviť predajňu a vybrať si.

Pokiaľ by ste napríklad chceli zvýšiť životnosť svojej e-kolobežky a nepoškodiť batériu, určite si nechajte poradiť ohľadom výmeny kolies za také, ktoré dokážu tlmiť nárazy na nevhodnom povrchu. Ďalšie takéto užitočné rady vám sprostredkujú priamo v predajni.

Nezabúdajte na obhliadky a údržbu

Na Hviezdoslavovej ulici vám dokážu ako jedni z mála v okolí vymeniť pneumatiky v rozmeroch od 8 do 12 palcov. Pri každej návšteve navyše prejde vaša kolobežka kontrolou, či je všetko tak, ako má byť. Vďaka veľkému skladu je vždy dostupných viac ako 20 druhov pneumatík, riadiace jednotky, batérie, displeje i brzdové systémy. 


Nový obchod a servis Frčíme.sk sa zameriava predovšetkým na značky Xiaomi, Vsett a Ninebot, no neodmietne aj iné značky. Každému servisnému úkonu však predchádza hĺbková diagnostika a preverenie dostupnosti dielov. 

Najlepšia je osobná skúsenosť

Stále váhate, akú kolobežku si vybrať? Možno vám pomôže testovacia jazda, počas ktorej si môžete jednotlivé modely porovnať. Všetky nejasnosti vám ochotne vysvetlí vyškolený personál. Po nákupe v predajni získate bezplatné odborné poradenstvo a záručné prehliadky.

Zistite viac na adrese P. O. Hviezdoslava 8 v Žiline alebo na telefónnom čísle 0950 583 103 či emailovej adrese info@frcime.sk.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok