Nezvestná tínedžerka Katarína Bačová zo Žiliny bola nájdená, polícia ukončila pátranie


Foto: Nezvestná tínedžerka Katarína Bačová zo Žiliny bola nájdená, polícia ukončila pátranie Foto: Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline

Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline vyhlasuje pátranie po nezvestnej 17-ročnej Kataríne Bačovej s trvalým bydliskom v Žiline. Hľadaná tínedžerka je nezvestná od nedele 11. júna 2023, kedy odišla z miesta prechodného pobytu v Žiline na neznáme miesto. Do dnešnej doby sa nevrátila, pričom o sebe nepodala žiadne informácie a miesto jej pobytu je neznáme.

Popis nezvestnej:

  • postava – výška 180 cm, zavalitá postava, tmavohnedé dlhé rovné vlasy, hnedé oči, pomalá chôdza,
  • oblečenie – naposledy mala oblečenú čiernu mikinu s kapucňou s potlačou psa (dobermana) na chrbte, čierne legíny, zelené tenisky.

„Od prijatia oznámenia vykonávame všetky potrebné úkony a opatrenia s cieľom vypátrania nezvestnej osoby. Do súčasnej doby sa však nezvestnú osobu nepodarilo vypátrať,“ uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline Zuzana Šefčíková.

Akékoľvek informácie k nezvestnej osobe je potrebné oznámiť na známom telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek policajnom oddelení PZ alebo súkromnou správou na facebookovej stránke polície Žilinského kraja.


Aktualizácia 15. júna 2023

Neplnoletá Katarína Bačová zo Žiliny bola nájdená, polícia preto zrušila pátranie.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu