Po nehode s nákladiakom ostalo auto vodiča na Orave v dezolátnom stave, na pomoc prišli aj leteckí záchranári


Foto: Po nehode s nákladiakom ostalo auto vodiča na Orave v dezolátnom stave, na pomoc prišli aj leteckí záchranári
Galéria: 5 fotiek
Foto: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Polícia aktuálne dokumentuje dopravnú nehodu, ktorá sa udiala na ceste číslo II/520 pri obci Breza na Orave. Následky kolízie odstraňuje pät hasičov z Hasičskej stanice v Námestove. 

Cesta je momentálne neprejazdná, obchádzka je po miestnych komunikáciách obce Breza. Zvýšte opatrnosť pri prejazde a rešpektujte pokyny policajtov na mieste,“ informuje Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline v príspevku na sociálnej sieti. 

Podľa dostupných informácií malo v utorok 2. mája 2023 v čase okolo 14. hodiny popoludní dôjsť k zrážke nákladného vozidla a osobného motorového vozidla. Havarované auto ostalo po páde z vozovky v dezolátnom stave. Jeho vodič ostal vo vozidle zakliesnený s vážnymi poraneniami tela a úrazom hlavy. 

Dopravná nehoda si preto vyžiadala súčinnosť leteckých záchranárov. „Po poskytnutí neodkladného zdravotného ošetrenia a stabilizovania základných životných funkcií bol pacient v umelom spánku, v kritickom stave s tzv. polytraumou letecky prevezený do Ústrednej vojenskej nemocnice SNP v Ružomberku,“ informujú leteckí záchranári. 

Bližšie informácie polícia momentálne neposkytuje.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu