Doprava pod Strečnom bude 5 dní obmedzená, cestári majú dnes striekať nové čiary


Foto: Doprava pod Strečnom bude 5 dní obmedzená, cestári majú dnes striekať nové čiary Foto: Facebook/Polícia SR-Žilinský kraj

V najbližších dňoch bude na frekventovanej komunikácii prvej triedy I/18 v úseku od Strečna po Vrútky opäť obmedzená premávka. Dôvodom je pokračovanie prác na ceste, ktorých výsledkom má byť vytvorenie dvoch jazdných pruhov pre bežnú dopravu a jedného pre vozidlá s právom prednostnej jazdy.

Ďalšia fáza prác na ceste pod Strečnom prebieha od soboty 1. apríla a potrvá do stredy 5. apríla. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline príspevkom na sociálnej sieti. Podľa okoloidúcich motoristov sa cestári pripravujú na striekanie nového vodorovného značenia na vozovku.

„Žiadame všetkých účastníkov cestnej premávky o zvýšenú pozornosť v tomto úseku, trpezlivosť, ohľaduplnosť a dôsledné rešpektovanie prenosného dopravného značenia. Dohľad pri zmene dočasného dopravného značenia zabezpečujú dopravní inžinieri KDI Krajského riaditeľstva PZ v Žiline,“ uviedla polícia.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu