Vodič Tatrovky v Žiline vytlačil z pruhu osobné vozidlo a ušiel, jeho majiteľ hľadá svedkov nehody


Foto: Vodič Tatrovky v Žiline vytlačil z pruhu osobné vozidlo a ušiel, jeho majiteľ hľadá svedkov nehody Foto: Vľavo: ilustračné, vpravo: Facebook/Milan Majer

Včera v poludňajších hodinách došlo na hlavnom ťahu v Žiline k dopravnej nehode, po ktorej jeden z účastníkov odišiel z miesta kolízie. Informoval o tom vodič druhého vozidla v príspevku na sociálnej sieti, kde zároveň hľadá svedkov nepríjemného incidentu.

Nehoda sa stala v stredu 1. februára na komunikácii prvej triedy I/60 v blízkosti mostného objektu ponad rieku Váh približne o 12:00 hod. Osobné motorové vozidlo smerovalo z Budatína na Bratislavu, keď sa naň zboku pritlačil nákladný automobil.


„Vodič Tatry 815 ma vytlačil na zvodidlá a zadnými kolesami mi zrámovala pravú prednú stranu. A aj napriek trúbeniu z miesta ušiel,“ popísal nebezpečnú dopravnú situáciu vodič poškodeného vozidla.


Na miesto nehody boli privolaní policajti, ktorí zdokumentovali jej následky. Majiteľ rozbitého osobného automobilu teraz pátra po osobách, ktoré mohli kolíziu vidieť.

Pokiaľ ste boli svedkami popisovanej dopravnej nehody pri Budatíne, kontaktujte políciu a vodiča druhého vozidla súkromnou správou na jeho facebookovom profile.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu