Traktor na Liptove po nehode prerazil zábradlie a spadol do Váhu, jeho vodič skončil v nemocnici


Foto: Traktor na Liptove po nehode prerazil zábradlie a spadol do Váhu, jeho vodič skončil v nemocnici Foto: Facebook/Polícia SR-Žilinský kraj

Dnes v ranných hodinách došlo na Liptove k dopravnej nehode, ktorej účastníkmi bolo nákladné motorové vozidlo a pracovný stroj. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Hasičského a záchranného zboru v Žiline, ako aj žilinská polícia.

Vo štvrtok 2. januára krátko pred 8:00 hod. ráno bola na hasičskú centrálu nahlásená nezvyčajná nehoda. Na komunikácii tretej triedy III/2214 v blízkosti obce Lisková v okrese Ružomberok sa zrazil nákladný automobil s traktorom.


Ku kolízii došlo na mostnom objekte ponad rieku Váh. Po náraze traktor zišiel z vozovky, prerazil zábradlie na moste a spadol do vody. Tam ostal stroj ležať prevrátený na boku.


„Dychové skúšky u oboch vodičov boli negatívne, vodič traktora bol z miesta dopravnej nehody prevezený na ošetrenie do nemocnice,“ uviedlo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline.

Vozovka je na mieste nehody pokrytá mokrým snehom a podľa informácií od okoloidúcich vodičov klzká. Dopravu riadi polícia, ktorá odporúča motoristom zvýšiť pri prejazde týmto úsekom opatrnosť.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu