V Martine bola na priechode pre chodcov zrazená ďalšia osoba, prvú pomoc jej podávali svedkovia


Foto: V Martine bola na priechode pre chodcov zrazená ďalšia osoba, prvú pomoc jej podávali svedkovia Foto: Ilustračné foto

V Martine sa dnes v podvečerných hodinách stala ďalšia dopravná nehoda, pri ktorej bola zranená pešia osoba na ceste. Informovali o tom svedkovia nešťastného incidentu vo facebookových skupinách zameraných na monitorovanie dopravnej situácie v okolí Martina.

V sobotu 14. januára približne o 17:00 hod. došlo na komunikácii prvej triedy I/65 v úseku vedúcom cez mesto k vážnej kolízii. Motorové vozidlo malo zraziť osobu, ktorá križovala cestu cez vyznačený priechod pre chodcov v tesnej blízkosti obchodného centra Campo di Martin.

Nehoda sa stala v jazdnom pruhu smerujúcom do centra mesta. Zranenému chodcovi spočiatku poskytovali prvú pomoc svedkovia udalosti. Aktuálne na mieste zasahujú záchranné zložky.

Podľa obyvateľov martinskej mestskej časti Košúty je tento úsek komunikácie pre pešie osoby obzvlášť nebezpečný. Chodci neoznačení reflexnými prvkami nie sú údajne pre vodičov vo večerných hodinách či v zlom počasí dobre viditeľní.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu