Na ceste medzi Žilinou a Martinom dnes pribudlo ďalšie obmedzenie, prebieha oprava vozovky na ulici Košická


Foto: Na ceste medzi Žilinou a Martinom dnes pribudlo ďalšie obmedzenie, prebieha oprava vozovky na ulici Košická

Doprava medzi Žilinou a Martinom bude dnes obmedzená výraznejšie než počas predošlých dní. Dôvodom je nevyhnutná oprava nebezpečných prepadov a jám na Košickej ulici. O dopravných obmedzeniach informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline príspevkom na sociálnej sieti.

Na frekventovanej ceste prvej triedy I/18 prebieha od 13. júla rekonštrukcia mostných záverov na Košickej ulici. Oprava mosta, ktorá by mala trvať do 21. augusta, spôsobuje každodenne dlhé kolóny v obidvoch smeroch. V priebehu dnešného dňa bude v blízkosti rekonštruovaného mosta prebiehať ďalšia nevyhnutná oprava vozovky.

Opravy rozpadov a jám by mali byť realizované od 6:30 hod. ráno do 14:00 hod. popoludní v smere od Žiliny do Martina. Miesto, kde prebiehajú práce, je označené dočasným dopravným značením. Premávka je smerovaná do jedného jazdného pruhu a regulovaná. Polícia bola údajne informovaná tesne pred začiatkom opravných prác.

„Jedná sa o prepady a rozpady ktoré ohrozuje bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky, takže ich oprava je nevyhnutná na zabezpečenie bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky v danom úseku cesty I/18. Predmetnú opravu je potrebné vykonať nakoľko sa jedná o veľmi frekventovaný úsek cesty s veľkou intenzitou dopravy v danej križovatke. Práce sa budú realizovať iba za priaznivého počasia,“ uviedlo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu