V žilinskej mestskej časti Závodie vznikol moderný a štýlový priestor pre oslavy a spoločenské udalosti


Foto: V žilinskej mestskej časti Závodie vznikol moderný a štýlový priestor pre oslavy a spoločenské udalosti
Galéria: 17 fotiek

Štýlovo vybavený priestor s jedinečnou atmosférou sa nachádza len 3 minúty autom od centra Žiliny a vďaka svojej polohe ponúka výbornú dopravnú dostupnosť. Nesporným benefitom je, že Kultúrny dom Závodie je otvorený výhradne v režime uzatvorenej spoločnosti na základe objednávky. Máte tak počas celej akcie priestory len pre seba a svojich blízkych či obchodných partnerov.

Napriek tomu, že hovoríme o kultúrnom dome, už dávno nejde o klasický priestor so zašlým dizajnom. Práve naopak, moderne vybavená miestnosť a priestranná sála ho premieňajú na kúzelné miesto s atmosférou. Nech už je príležitosť akákoľvek, šikovné floristky ho vždy dokonale prispôsobia.

Tým však možnosti nekončia. Spoločenská sála má kapacitu 100 osôb pre svadby a oslavy, pre plesy a firemné večierky 120 osôb. Ku všetkým akciám je zabezpečovaný kompletný servis ako príprava jedál vo vlastnej kuchyni, obsluha aj výzdoba. Vďaka tomu prežijete svoj slávnostný deň bez veľkých starostí a všetko za vás vybaví skúsený a ochotný tím ľudí.

Galéria: 17 fotiek

Klimatizovaná sála je priestranná, má výbornú akustiku a kvalitné ozvučenie, pódium pre hudbu a veľký tanečný parket. Prístup pre hostí je bezproblémový nielen verejnou dopravou ale aj autom, hneď v blízkosti budovy sa totiž nachádza ľahko dostupné parkovanie.

Byť pripravený doslova na všetky situácie a požiadavky znamená aj to, že v Závodí majú vlastný generátor na výrobu elektrickej energie a v prípade výpadku zábava pokračuje ďalej. Pokiaľ máte špecifické požiadavky, nepredstavuje to žiadny problém. Priestor ponúka široké možnosti prispôsobenia individuálnym požiadavkám hostí.

Prevádzka je momentálne z dôvodu covidovej situácie na Slovensku dočasne zatvorená. Akonáhle sa opatrenia uvoľnia pre kapacitu 50 a viac ľudí, poskytovanie služieb bude opäť obnovené.

Pre rezerváciu termínov alebo obhliadky sály sa môžete počas pracovných dní telefonicky informovať na čísle 0948 624 640 prípadne e-mailom na info@dkzavodie.sk

Viac informácií tiež nájdete na stránke www.dkzavodie.sk alebo Facebooku facebook.com/kulturnydomzavodie.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR KD Závodie