Na troch železničných úsekoch v Žilinskom kraji budú počas týždňa realizovať výlukové práce


Foto: Na troch železničných úsekoch v Žilinskom kraji budú počas týždňa realizovať výlukové práce

Železnice Slovenskej republiky (ŽSR) informujú o výlukových prácach, ktoré sa uskutočnia na troch železničných úsekoch v Žilinskom kraji počas tohto týždňa. V prvom prípade výluka nemá vplyv na plynulosť železničnej dopravy, v ďalších dvoch budú cestujúci prepravovaní náhradnou autobusovou dopravou, ktorú zabezpečuje dopravca ZSSK.

Úsek Čadca - Makov

V uvedenom úseku prebiehajú výlukové práce v termíne od 30.4.2020 do 4.5.2020. Výluka je zameraná zvýšenie bezpečnosti na priecestné zabezpečovacie zariadenia (PZZ) v km 21,852 (SP0091) a 24,464 (SP0101). Pôvodné PZZ na priecestí v km 21,852 budú nahradené novými a ďalej budú vymenené pôvodné koľajové obvody. Práce budú vykonávať zamestnanci ŽSR.


Úsek Žilina - Bytčica

Železnice Slovenskej republiky (ŽSR) realizujú v dňa 6.5.2020 v čase od 7.20 - 13.20 hod. výlukové práce v úsekoch Žilina - Bytčica. V rámci tejto výluky sa v uvedených úsekoch realizuje výmena chybných podvalov a následnú úpravu štrkového lôžka koľaje. Práce budú vykonávať zamestnanci ŽSR. 

Úsek Lietavská Lúčka - Rajec

Železnice Slovenskej republiky (ŽSR) realizujú v dňa 7.5.2020 v čase od 9.00 - 15.00 hod. výlukové práce v úsekoch Lietavská Lúčka - Rajec. V rámci tejto výluky sa v uvedených úsekoch realizuje výmena chybných podvalov a následnú úpravu štrkového lôžka koľaje. Práce budú vykonávať zamestnanci ŽSR.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: ŽSR