Valentínsky špeciál Butchers Bits s afrodiziakom a červenou žemľou, dvojica má 2 kusy len za 7,90


Foto: Valentínsky špeciál Butchers Bits s afrodiziakom a červenou žemľou, dvojica má 2 kusy len za 7,90

Kam s partnerom na Valentína v Žiline? Ak chcete partnera zaujať naozaj niečím netradičným, pozvite ho priamo na LOVE BURGER. Jeden z najpopulárnejších street foodov v Žiline, Butcher´s Bits na Hviezdoslavovej ulici pri železničnej stanici, si pri príležitosti sviatku zamilovaných pripravil naozaj špeciálnu ponuku.

Len na Valentína v piatok 14. februára tu nájdete unikátny LOVE BURGER, ktorý bude ochutený korením Kotvičník zemný, azda najúčinnejším prírodným afrodiziakom, nazývaným aj „zelenou viagrou“.

Poctivú porciu čerstvého, šťavnatého hovädzieho mäsa dostanete v červenej žemli, so srdiečkom na špajli a veríme, že aj Kotvičník zaúčinkuje tým správnym smerom k romatickému večeru vo dvojici. Atmosféru budú pomáhať dotvoriť love songy a blkot sviečok.

Stánok Butcher´s Bits si získal gurmánov aj vďaka tomu, že všetko mäso je slovenského pôvodu a spracované vo vlastnej rozrábke, ktorá sa nachádza doslova vedľa stánku. Okrem hamburgerov tu nájdete aj domáce klobásy, jaternice, cigánsku pečienku alebo kúsky z bravčovej panenky. Prípravu všetkých jedál navyše vidíte priamo pred sebou.

Špeciálny LOVE BURGER bude k dispozícii počas celého dňa, pričom pre dvojice bude platiť zvýhodnená cena. Namiesto klasickej ceny 5,50 eur za burger zaplatíte za dva kusy len 7,90 eur. K nim si môžete dopriať klasické alebo batátove hranolky či grilovanú zeleninu. 


K šťavnatému Valentínskemu večeru vám v spolupráci s Butcher´s Bits ponúkame možnosť vyhrať k LOVE BURGROM hranolky zadarmo. Stačí sa zapojiť do našej súťaže nižšie:

 

 

Miesto: Butcher´s Bits Žilina, P. O. Hviezdoslava 55
Dátum: 14.02.2020 - 15:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Butcher´s Bits