Rozprávková cesta lesom vo Velkých Karlovicích – už túto nedeľu 10. júna


Foto:  Rozprávková cesta lesom vo Velkých Karlovicích – už túto nedeľu 10. júna

Velké Karlovice ožijú počas nadchádzajúceho víkendu rozprávkami. Tradičná a najobľúbenejšia rodinná akcia Resortu Valachy – Pohádková cesta lesem – sa uskutoční v nedeľu 10. júna a tentokrát sa ponesie v duchu nielen klasických, ale aj nových rozprávkových príbehov.

V okolí karlovického hotelu Galik bude pripravená zábavná trasa, na ktorej deti stretnú množstvo obľúbených hrdinov. Budú objavovať súhvezdia s Princom a Večernicou, zahrajú si karty s čertmi, s Babkou kořenářkou sa naučia rozoznávať bylinky, s Ferdom Mravcom budú hľadať Berušku, zakúzlia si s Harrym Potterom a čaká ich tiež stretnutie s rytiermi, Zlatovláskou alebo Pipi Dlhou Pančuchou.

Registrácia prebieha v hoteli Galik už od 9:30 hodín, na rozprávkovú trasu môžu rodičia s deťmi vyraziť najneskôr o 12-tej hodine. Po návrate ich pri Galiku čaká okrem občerstvenia tiež sprievodný program: vyrábanie sklenených ozdôb s Irisou, stolové a IQ hry Mindok, zábava a hry s žabiakom COQUIm a GoGEN Maxipsom Fíkom, ukážky práce horskej služby, vystúpenie bubeníkov či prechádzky na koni.

Akcia sa koná za každého počasia. Rodičom s deťmi sa v Resorte Valachy priamo ponúka spojiť návštevu Rozprávkového lesa s ďalšou zábavou a užiť si tak v prírode celý deň.

Priamo od hotelu je možné vyraziť na detskú turistickú trasu Hledej poklad na Galiku, inšpirovanú geocachingom, ktorá vedie k neďalekej rozhľadni Miloňová.


Blízko je aj detský park Razulák s vonkajšími atrakciami a ponukou občerstvenia vrátane čerstvých valašských frgálov.

Tri kilometre od Galiku je možné sa vykúpať v termálnych bazénoch relaxačného centra Wellness Horal a vyraziť s deťmi na Kulíškovu naučnou stezku, ktorá končí pri novo otvorenom detskom ihrisku pri hoteli Horal.

Necelý týždeň po Pohádkovém lese, v sobotu 16. júna, sa v Resorte Valachy koná ďalšia akcia pre celú rodinu - cyklistický závod Bike Valachy. Okrem dvoch závodných trás pre dospelých ponúkne aj detské preteky v siedmich vekových kategóriách. Deti pri prihlásení vopred platia symbolické štartovné 50 korún. Všetci malí športovci tradične v cieli dostanú za svoj výkon perníkovú medailu.


Viac informácií: www.valachy.cz

Miesto: Velké Karlovice
Dátum: 10.06.2018 - 09:30



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu