Cenu verejnosti Via Bona Slovakia 2017 získal Nereus Žilina, hlasovanie vyhral o jediný hlas


Foto: Cenu verejnosti Via Bona Slovakia 2017 získal Nereus Žilina, hlasovanie vyhral o jediný hlas Foto: Facebook Nereus Žilina

Nadácia Pontis udelí už osemnásty raz ocenenie Via Bona v ôsmich kategóriách, tento rok medzi nominovanými nechýbala ani Nereus Žilina. Okrem nominácie v kategórii Zodpovedná malá/stredná firma, kde súperí žilinská plavecká škola so softvérovou spoločnosťou Google a cestovnou kanceláriou BUBO, sa podarilo spoločnosti získať aj cenu verejnosti.

O tej rozhodovali čitatelia prostredníctvom ankety na internetovej verzii denníku SME, anketa trval do včerajšieho dňa. Po skončení je jasné, že s počtom hlasov 1215 vyhral Nereus anketu s náskokom jediného hlasu pred mobilným operátorom O2 Slovakia. Celkovo bolo v ankete odovzdaných 3695 hlasov.


 

Výsledky tohtoročnej ceny Via Bona budú slávnostne vyhlásené na galavečeri 10. apríla 2018, priamy prenos bude zabezpečovať verejnoprávna RTVS. Nereus Žilina získal vo februári ocenenie Slovenskej plaveckej federácie za prínos k rozvoju plaveckých športov na Slovensku.

 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu