V Žiline zhorelo 1 auto, došlo k dvom nehodám a pre prácu cestárov sa tvoria kolóny


Foto: V Žiline zhorelo 1 auto, došlo k dvom nehodám a pre prácu cestárov sa tvoria kolóny
Galéria: 4 fotky
Foto: Jakub Murár

Žilinskí policajti a hasiči mali za posledných 12 hodín plné ruky práce. Včera večer začalo na sídlisku Solinky horieť osobné auto. K požiaru došlo na parkovisku - ulica Smreková, pri hlavnej ceste. Na miesto dorazili hasiči do pár minút a požiar uhasili. Prípad vyšetruje polícia.

Galéria: 3 fotky

Hneď ráno okolo 05:50 hod. absolvovali výjazd všetky záchranné zložky do mestskej časti Žilina - Strážov. Na starej ceste I/61 došlo k dopravnej nehode jedného osobného auta, ktoré zostalo prevrátené na streche. Z miesta boli hlásené aj zranené osoby. 

Druhá nehode sa stala na vjazde do Žiliny od Martina. Na svetelnej križovatke v Celulózke sa zrazili dve osobné autá. Nehoda mala podľa hlásenia operačného strediska celkom 7 účastníkov a našťastie sa nikto nezranil. Počas dokumentovania nehody sa tvorili mierne kolóny pred križovatkou.

Aktuálne dochádza ku vzniku kolón na Ľavobrežnej ulici. Podľa slov vodičov pracujú na Kragujevskej cestári, ktorí opravujú prepadnutý kanalizačný poklop. Prekážka na ceste spôsobuje obmedzenie dopravy a vznik kolóny, ktorá siaha takmer po Košickú ulicu. V tejto kolóne navyše došlo k malej nehode. Tá ešte o niečo viac zabrzdila už spomalenú dopravu.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu