Ranná nehoda v Zbyňove mala tragické následky


Foto: Ranná nehoda v Zbyňove mala tragické následky
Galéria: 10 fotiek
Foto: Ministerstvo vnútra SR

V pondelok 27. februára 2017 krátko pred siedmou hodinou ráno bola ohlásená na Koordinačné stredisko integrovanej záchrannej služby v Žiline dopravná nehoda dvoch osobných vozidiel na štátnej ceste I/64 v katastri obce Zbyňov, okres Žilina. Zasahovali hasiči z hasičskej stanice v Rajci.

Po príjazde bolo zistené, že došlo k zrážke dvoch osobných motorových vozidiel, pričom  v jednom z vozidiel sa nachádzala ťažko zranená osoba v bezvedomí a dve zranené osoby z druhého vozidla boli mimo vozidla. Vozidlá sa nachádzali na cestnej komunikácii. Hasiči vytiahli ťažko zranenú osobu z vozidla a začali s oživovaním až do príchodu lekára, ktorý po obhliadke konštatoval smrť. Ďalším dvom osobám bola poskytnutá prvá pomoc na mieste.

Hasiči pomohli rýchlej lekárskej pomoci pri naložení zranených osôb do sanitných vozidiel , havarované vozidlá zabezpečili proti vzniku požiaru, v spolupráci so Správou ciest š.p. zachytili uniknuté prevádzkové kvapaliny a asistovali pri naložení havarovaných vozidiel na vozidlá odťahovej služby. V čase zásahu bola cesta I/64 úplne neprejazdná.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Ministerstvo vnútra SR