Tento mladík našiel stratené doklady a peniaze, za nález sa sám štedro odmenil


Foto: Tento mladík našiel stratené doklady a peniaze, za nález sa sám štedro odmenil

Na benzínovej pumpe v Tepličke nad Váhom stratila naša čitateľka doklady a peniaze. Stalo sa to vo štvrtok 2.júna 2016 okolo 14:30 hod. Našiel ich mladík, ktorý sa nachádza na fotografii. Ten ich ochotne vrátil, za svoj nález sa však štedro odmenil, a to tak, že finančnú hotovosť si nechal.

“Priateľovi vypadli z auta moje doklady a tiež hotovosť, bolo to asi 70 eur, ktoré som mala vyčlenené na platbu STK,” opisuje naša čitateľka, ktorá nechce byť menovaná. Podľa nej nejde o zvlášť obrovský obnos peňazí a sama potvrdila, že vybavovanie nových dokladov by ju stálo viac. Je však pracujúca matka a preto sa snaží využiť každé euro s rozumom.

“Mne nepadajú peniaze z neba a pekne mi to skomplikovalo situáciu. Riešim to hlavne s principiálneho dôvodu, že ako sa nálezca pekne a drzo odmenil za nález,” pokračuje čitateľka.

Teraz prosí o pomoc a zdieľanie, aby sa jej podarilo páchateľa nájsť. Dodáva, že ten, kto jej poskytne informácie, zostane v anonymite.


Mladík prišiel na tmavomodrom, prípadne čiernom vozidle značky Volkswagen Passat Combi. ŠPZ vozidla nie je známa.

Čitateľka ďakuje za akúkoľvek pomoc pri pátraní. Jej vďaka tiež patrí obsluhe čerpacej stanice VOMS a vedúcej prevádzky. Pracovníčky ju okamžite kontaktovali a ochotne jej poskytli informácie a videozáznam.

Ak ste muža na fotografii spoznali, napíšte nám a my vás skontaktujeme s poškodenou.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu