Talentovaný Čmelík - získa ho anglický prvoligista West Ham United?


Foto: Talentovaný Čmelík - získa ho anglický prvoligista West Ham United? Foto: mskzilina.sk
V uplynulých dňoch sa v médiach čoraz viac začalo skloňovať meno talentovaného futbalistu Lukáša Čmelíka v súvislosti s údajným záujmom klubu West Ham United, ktorý dlhodobo pôsobí v najvyššej anglickej futbalovej súťaži Premier League. Mladík patril v minulosti k jedným z najväčších talentov MŠK Žilina, koniec jesene však nedohral z dôvodu opakovaného porušovania disciplíny a pravidiel klubu. Ten mu po prvom napomenutí podal pomocnú ruku aj druhýkrát, Čmelík však svoje problematické správanie nezlepšil.

Sklamanie z prístupu a problémov mladého futbalistu vtedy netajil ani tréner A-mužstva Adrián Guľa, ktorý sa mu snažil podať pomocnú ruku a dal mu druhú šancu. “Na základe neprofesionálneho prístupu, ktorý bol niekoľkokrát opakovaný, bol Lukáš Čmelík preradený do kádra B-mužstva. Od klubu neprijal opakovanú pomoc, preto mu bolo umožnené pracovať za rezervný tím,” uviedol v minulosti k preradeniu Čmelíka klub na svojich oficálnych webových stránkach.

Chyby si uvedomuje, rád by pôsobil v zahraničí

“Nebudem klamať, opakovalo sa to. Vyletel som z kabíny a bolo nesmierne ťažké pozerať sa na spoluhráčov v zápasoch v televízii alebo z tribúny. Každý je strojcom svojho šťastia. Ja som urobil hlúposť a môžem si za to sám,” uviedol pre Denník Šport Čmelík, ktorý hodnotil aj šancu na ďalšie pôsobenie v drese úradujúceho vicemajstra. “Osobne si myslím, že pod Dubňom už pôsobiť nebudem. Aj vnútorne cítim, že najlepšie riešenie je zmena dresu. Ideálne do zahraničia,” dodal mladý talentovaný futbalista. Či jeho kroky povedú do kabíny tradičného anglického prvoligistu, alebo iného zahraničného klubu, je zatiaľ otvorené.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: mskzilina.sk