Dobrý pocit aj chutný guláš za odmenu. Dobrovoľníci sa opäť po roku pustia do čistenia Rajčanky


Foto: Dobrý pocit aj chutný guláš za odmenu. Dobrovoľníci sa opäť po roku pustia do čistenia Rajčanky Foto: Facebook/Čivorado

Jar v Rajeckej doline si viacerí bez akcie Čivorado už ani nevedia predstaviť. Dobrovoľníci sa do čistenia Rajčanky a jej brehov pustia zajtra, v sobotu 20. apríla, už ôsmykrát. Chcete ruku k prácam priložiť aj vy? Berte čižmy, dobrú náladu, chuť urobiť niečo pozitívne pre svoje okolie a pridajte sa k ostatným.

Životné prostredie dostáva od časti spoločnosti dosť zabrať, ale nie všetkým nám je to jedno,“ objasňuje OZ Susedia spod Skaliek, organizátor akcie. Aj napriek tomu, že počasie podľa predpovedí nebude v sobotu natoľko prajné ako po minulé roky, dúfajú, že tých skutočne odhodlaných to neodradí.

„Ako hovorí klasik – zlé počasie neexistuje, iba zlé oblečenie,“ poznamenávajú s humorom. Preto sa nezabudnite teplo obliecť a predovšetkým zvoľte vhodnú obuv, ktorá tak ľahko nepremokne. V kempe pod Slnečnými skalami vás popoludní zahreje miska teplého gulášu. Vychutnať si ho môžete približne od 14. hodiny spolu s kofolou či pivkom.

Aby všetko prebehlo hladko, v prípade záujmu o zapojenie sa do akcie sa spojte s kontaktnou osobou pre daný úsek, ktorý máte záujem vyčistiť. Vďaka odozve od ľudí si tak budú môcť pripraviť dostatok rukavíc a odpadkových vriec.

Kontaktné osoby pre jednotlivé úseky:


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu