Školáčka Mia vyrobila desiatky pestrých náramkov. Darovala ich detským pacientom v žilinskej nemocnici


Foto: Školáčka Mia vyrobila desiatky pestrých náramkov. Darovala ich detským pacientom v žilinskej nemocnici
Galéria: 5 fotiek
Foto: Facebook/Fakultná nemocnica s poliklinikou Žilina

Keď odloží tašku plnú učebníc a zošitov, venuje sa športu aj tvorivým aktivitám. Školáčka Mia nepochybne patrí medzi šikovné deti, no okrem toho má ešte jednu cennú vlastnosť, a tou je láskavé srdce.

Dievčatko vo voľnom čase vlastnoručne vyrobilo z korálok desiatky farebných doplnkov, ktorými sa rozhodla potešiť druhých. Spolu s babkou ich Mia doniesla na oddelenie pediatrie Fakultnej nemocnice s poliklinikou Žilina.

„Tvorivé dievčatko vytvorilo náramky i náhrdelníky pre hospitalizované detičky aj pre pani primárku Zuzku či vedúcu sestru Katku,“ vysvetľuje žilinská nemocnica v príspevku na sociálnej sieti.

Miina cenná návšteva pritom neskončila len pri obdivovaní jej pestrých výrobkov. Nemocnica prezradila, že jeden z náramkov si v krátkom čase našiel aj svoju prvú šťastnú majiteľku.

„Mia, ďakujeme za krásny skutok, ktorý je veľkou inšpiráciou a urobí radosť mnohým detským pacientom. Želáme ti všetko najkrajšie, množstvo športových úspechov a ďalšiu chuť tvoriť, pretože máš talent,“ dopĺňa na záver tím z oddelenia pediatrie.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu