Po tragickom úmrtí Janky sa Stanislav stará o dve deti sám. Rodine z Kotrčinej Lúčky založili zbierku


Foto: Po tragickom úmrtí Janky sa Stanislav stará o dve deti sám. Rodine z Kotrčinej Lúčky založili zbierku Foto: Facebook/Roman Palusak

Mladá rodina z obce Kotrčiná Lúčka v žilinskom okrese prechádza náročným obdobím. Len pred pár dňami prišiel Stanislav o svoju milovanú manželku a rovnako dve deti o maminku. 32-ročná Janka  zomrela krátko po pôrode synčeka s ťažkou embóliou pľúc. Vdovec Stanislav tak po tragickej udalosti zostal na dve deti, 5-ročnú Kristínku a novorodenca Patrika, úplne sám. 

Rodina je vo veľmi ťažkej finančnej situácii. Otec Stanislav sa musí postarať o dve deti, uživiť rodinu a splácať hypotéku,“ objasňuje náročnú situáciu bratranec zosnulej ženy Roman s tým, že v týchto časoch pomôže mladej rodine každé euro. Na ich podporu preto vznikol transparentný účet.

Zbierka funguje ešte len niekoľko hodín, prispieť sa však rozhodli už stovky ľudí. Dosiaľ sa vyzbieralo viac ako 24-tisíc eur (informácia aktuálna k 21. marcu), no číslo naďalej narastá. Ak ani vám nie je osud Stanislava a dvoch detí ľahostajný, transparentný účet (SK49 7500 0000 0040 3416 1070) nájdete po kliknutí SEM.

„Za každé zdieľanie aj finančnú pomoc všetkým dobrým ľuďom veľmi pekne zo srdca ️ďakujeme,“ dopĺňa Roman, ktorý reaguje aj na záujem darcov o poskytnutie materiálnej pomoci pre novorodenca Patrika. Chlapček teraz potrebuje najmä plienky, hypoalergénne detské mlieko Beba a detskú kozmetiku. 



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu