Novootvorený športhotel Petra Sagana hľadá zamestnancov. Čo všetko im ponúka?


Foto: Novootvorený športhotel Petra Sagana hľadá zamestnancov. Čo všetko im ponúka? Foto: booking.com

Ubehlo pár mesiacov, odkedy cyklista Peter Sagan otvoril v rodnej Žiline luxusný športhotel. Sídlo, ktoré nesie oficiálny názov SP resort, ponúka 13 klimatizovaných izieb, reštauráciu s terasou, kaviareň, wellness centrum aj fitness. Každého návštevníka čaká aj výhľad na Malú a Veľkú Fatru. 

Mohli by sme povedať, že luxusnému rezortu už k dokonalosti nič nechýba, no opak je pravdou. Na sociálnej sieti sa objavil inzerát, v ktorom hľadajú zamestnancov. Na to, aby bola starostlivosť o hostí na tej najvyššej úrovni, potrebujú spoľahlivú chyžnú/upratovačku. Tá by mala pracovať v čase od 8:00 do 16:00, jej nástupný plat by bol 5 eur na hodinu

Na portáli určenom na zverejňovanie pracovných ponúk je však ešte stále aktívny aj starší inzerát, v ktorom hľadajú recepčnú. Jej úlohou by malo byť okrem starostlivosti o hostí aj vybavovanie rezervácií z ubytovacích portálov, administratíva spojená s chodom hotela i kontrolovanie stavu izieb. Výška mesačnej mzdy závisí od pracovného zaradenia, no začína na 7 eur na hodinu.

Rezort jej ponúka aj viacero zamestnaneckých benefitov ako možnosť ubytovania, zabezpečené stravovanie priamo v prevádzke, pracovné uniformy či zľavy na produkty a služby spoločnosti. 


V prípade záujmu o prácu môžete životopis poslať na sporthotelzilina@gmail.com. Prípadne otázky môžete smerovať telefonicky na číslo +421948150883.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu