Romana, ktorý zmizol z centra pre drogovo závislých, vypátrala žilinská pohotovostná jednotka polície


Foto: Romana, ktorý zmizol z centra pre drogovo závislých, vypátrala žilinská pohotovostná jednotka polície Foto: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Žilinská polícia prosí verejnosť o pomoc s pátraním po ďalšej osobe. Žilinčan Roman Baláž je nezvestný od včerajšieho popoludnia, nevideli ste ho niekde?

Roman má 31 rokov, meria približne 170 centimetrov, je štíhly a má čierne oči a krátke tmavé vlasy. Naposledy mal oblečené modré tepláky, čiernu mikinu s kapucňou a obuté čierne topánky.

Nezvestný je od stredy 21. februára, kedy približne o 14:45 hod. odišiel z Centra pre liečbu drogových závislostí Žilina - Považský Chlmec. Spoznať ho môžete aj podľa tetovaní - na pravom predlaktí má vlnku, na ľavom zas písmená ROM.


„Do dnešnej doby sa nevrátil, pričom o sebe nepodal žiadnu správu a miesto jeho súčasného pobytu nie je známe,“ uvádza žilinská polícia.


Pokiaľ viete, kde by sa mohol nachádzať, alebo o ňom máte bližšie informácie, kontaktujte políciu na bezplatnom telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek oddelení Policajného zboru alebo súkromnou správou na oficiálnej facebookovej stránke Polícia SR - Žilinský kraj.

Aktualizácia 26. februára

Polícia po štyroch dňoch odvolala pátranie po nezvestnom mužovi. Roman bol nájdený hliadkou pohotovostnej motorizovanej jednotky Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu