Hasiči prehľadávajú Hričovský kanál, pátrajú po nezvestnom Jozefovi


Foto: Hasiči prehľadávajú Hričovský kanál, pátrajú po nezvestnom Jozefovi Foto: Polícia SR - Žilinský kraj

Hasiči a policajti neustále intenzívne pátrajú po nezvestnom Jozefovi, ktorého auto vytiahli v pondelok 18. decembra večer z Hričovského kanála. Príslušníci Záchrannej brigády Hasičského a záchranného zboru v Žiline sú v nasadení aj s potápačmi.

Pátranie prebieha od miesta nájdenia vozidla v obci Kotešová (okres Bytča) po toku Hričovského kanála. Od prijatia oznámenia vykonávame všetky potrebné úkony a opatrenia s cieľom vypátrania nezvestného muža,“ spresnila žilinská polícia.

Nezvestný odišiel v piatok 15. decembra v čase okolo 13.00 hod. osobnom motorovom vozidle značky Škoda na stretnutie do Žiliny. Zo stretnutia mal odísť v sobotu 16. decembra v čase okolo 04.00 hod. na doposiaľ neznáme miesto, od tej doby nepodal o sebe žiadne informácie.

Akékoľvek informácie k nezvestnej osobe, ktoré pomôžu s pátraním, môžete oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek oddelení Policajného zboru alebo súkromnou správou na oficiálnej facebookovej stránke polície.


Popis osoby: 175 cm vysoký, zavalitej postavy, na krátko ostrihané vlasy, upravená brada, dioptrické okuliare s čiernym rámom.

Popis oblečenia: mikina modro žlto bielej farby, tmavomodré nohavice, biele botasky zn. NIKE, čierna bunda s kapucňou s reflexnými prvkami.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu