Pozitívne správy od polície: Kysučana Pavla sa podarilo vypátrať a je v poriadku


Foto: Pozitívne správy od polície: Kysučana Pavla sa podarilo vypátrať a je v poriadku Foto: Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline

Aktualizácia (16. november 2023):

Pavol Kopásek, 53-ročný muž, ktorého polícia pred 24 hodinami vyhlásila za nezvestného, bol úspešne vypátraný hliadkou Obvodného oddelenia Krásno nad Kysucou. Ako spresnila Zuzana Šefčíková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ v Žiline, vypátraná osoba je v poriadku.

Pôvodný článok (15. novembra 2023):

Na zozname nezvestných osôb Žilinského kraja pribudlo meno 53-ročného Pavla Kopáska z Krásna nad Kysucou v okrese Čadca. Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Čadci po ňom vyhlásilo pátranie dnes, v stredu 15. novembra 2023.


„Menovaný je nezvestný od dňa 14. 11. 2023, kedy odišiel z miesta svojho trvalého bydliska peši alebo na bicykli, na neznáme miesto. Doposiaľ o sebe nepodal žiadnu správu a jeho pobyt a pohyb je neznámy,“ spresňuje hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline Zuzana Šefčíková.

Popis nezvestného muža:

  • postava a vzhľad: vysoký 180 cm, stredne štíhlej postavy, krátke tmavé vlasy, po stranách šediny,
  • oblečenie: na sebe mal oblečenú zelenú flisovú bundu na zips, tmavozelené rifľové nohavice, čierne turistické nízke topánky,
  • špecifické znamenie: jazva na spodnej časti chrbta.

Pavol Kopásek zmizol bez stopy, dosiaľ o sebe nepodal žiadnu správu. Preto v prípade, že ho uvidíte alebo máte akékoľvek informácie o jeho osobe, oznámte ich polícii na bezplatnom telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek oddelení Policajného zboru SR, prípadne ich odošlite v súkromnej správe na oficiálnu facebookovú stránku polície.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu