Smutná správa: Zranený Žilinčan, ktorý odišiel z nemocnice, bol nájdený bez známok života


Foto: Smutná správa: Zranený Žilinčan, ktorý odišiel z nemocnice, bol nájdený bez známok života Foto: Facebook/Pohotovostný pátrací tím - ZA kraj

Pomôžte nájsť staršieho muža, ktorý odišiel z nemocnice na neznáme miesto a už štvrtý deň je nezvestný. Pátranie po 59-ročnom Ladislavovi Danišekovi dnes vyhlásila žilinská polícia, jeho blízki ho však hľadajú už od piatku 27. októbra. O pomoc prosí aj Pohotovostný pátrací tím.

Ladislav, ktorého priatelia a známi volajú Slávo alebo Kavin, býva v Žilinskom okrese. Má veľmi chudú postavu a je vysoký približne 175 až 180 centimetrov. Vlasy aj bradu má šedivé, oči modré. Aktuálne nie je známe, čo by mohol mať oblečené.

„V piatok odišiel z nemocnice, ale domov sa nevrátil. Nevidel ho prosím niekto? Mal úraz a môže byť dezorientovaný,“ opakovane prosí pani Miroslava Tavačová v skupinách združujúcich obyvateľov Trnového a Rosiny.

Pokiaľ nezvestného muža niekde uvidíte, alebo máte informácie o tom, kde sa nachádza, kontaktujte políciu na linke 158 a Pohotovostný pátrací tím na čísle 0940 555 959.


Aktualizácia 16:35 hod.

Stránka Záchranný systém Slovensko zameraná na pátranie po osobách uverejnila na internete smutnú správu. Pán Ladislav bol nájdený bez známok života. „Vyjadrujeme rodine a priateľom úprimnú sústrasť. Ďakujeme všetkým členom za pomoc a zdieľanie,“ napísal Záchranný systém Slovensko.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu