Kysučan Radoslav bol nezvestný viac ako mesiac. Našli ho až v Bratislave


Foto: Kysučan Radoslav bol nezvestný viac ako mesiac. Našli ho až v Bratislave Foto: Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline

Pôvodný článok (5. 9. 2023):

Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Čadci vyhlasuje pátranie po nezvestnom 44-ročnom mužovi menom Radoslav Hajduk z Rakovej. Nezvestný je už vyše dva týždne, konkrétne od pondelka 21. augusta. 

„V doobedňajších hodinách odišiel z domu na vlakovú stanicu do Čadce, odkiaľ cestoval vlakom do Bratislavy a následne do Senca, kde mal vykonávať stavebné práce,“ spresňuje žilinská krajská policajná hovorkyňa Zuzana Šefčíková. 

Do miesta výkonu práce však neprišiel, pričom o sebe doposiaľ nepodal žiadnu správu a nie je známe miesto jeho súčasného pobytu. 

Hľadaný muž je vysoký 175 cm, má štíhlu postavu, krátke vlasy vo farbe špinavý blond,  modré oči. Poznávacím znamením môže byť rýchla chôdza. Naposledy mal na sebe oblečené bledé – béžové nohavice, bledú košeľa s dlhým rukávom presne nezistenej farby. Obuté mal tenisky a mal so sebou čiernu cestovnú tašku. 


Akékoľvek informácie k nezvestnému mužovi je potrebné oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo súkromnou správou na oficiálnej facebookovej stránke polície.

Aktualizované (27. 10. 2023):

Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline odvolalo pátranie po nezvestnom Radoslavovi Hajdukovi z Rakovej. Bol vypátraný po viac ako mesiaci obvodnými policajtmi z Ružinova a je v poriadku.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu